CANYON MP-W5

 

Тествате ли веднъж подложка за мишка, комбинирана с безжично зарядно, ще се чудите как сте живели до момента без подобно устройство. CNS-CMPW5 е с компактни размери 324x244x6 мм, които я правят идеално допълнение към всяко работно място. Край на милионите кабели и зарядни! С пада може да заредите почти всяко устройство, което поддържа стандарт за безжично зареждане QI. Tова става изключително лесно – чрез зоната за зареждане от дясната страна на подложката. Повърхността на CNS-CMPW5, оптимизирана за всички типове сензори на мишки, е изработена от полиуретанови влакна и специално фибростъкло, като по този начин се гарантира прецизен контрол върху движението на курсора и удобно маневриране с мишката. Гумираната основа осигурява стабилност по време на работа. С две думи перфектно допълнение към всяко съвременно работно пространство.

Цена: 28 лева

Купи от ARDES.BG

 

 

CANYON MW-18

 

Макар мнозина от нас да не се замислят – мишката е един от най-важните елементи в една работна станция, което прави необходимостта от правилен избор на това устройство изключително важна. Една мишка трябва да е ергономична и удобна за работа, да е компактна и да издържа дълги часове натоварване. Именно такъв е моделът CNS-CMSW18DG, който отговаря на всички условия и ще ви предложи перфектно съотношение между качество и цена. Мишката е с литиевойонна презареждаема батерия 300 mAh, а животът на бутоните е до 3 милиона натискания. CNS-CMSW18DG има голям брой опции за кабелно и безжично зареждане и е подходяща за хора, които работят както с дясната, така и с лявата ръка.

Цена: 31.99 лева

Купи от ТЕХНОМАРКЕТ

 

CANYON C5

 

Със своята HD резолюция 1920x1080, 2.0 мегапиксела, 65 градуса хоризонтален ъгъл на видимост и микрофон с автоматично потискане на шума CNS-CWC5 е перфектната камера за всеки тип дейност – от поредния служебен Zoom разговор, участие в онлайн лекции до създаване на make-up видео туториъл или геймърски стрийм в Youtube. Камерата позволява запис и стриймване на качествено видео дори при приглушена светлина, защото автоматично коригира настройките при слаба осветеност, а възможността да се закрепи на триножник или да се свърже към Smart TV, както и компактните размери и тегло от 108 г я правят подходяща за всеки създател на съдържание дори и в движение. Full HD камерата е съвместима с всички операционни системи.

Цена: 84.90 лева

Купи от ТЕХНОПОЛИС

 

 

CANYON BK-10

 

Ако търсите перфектен баланс между функционалност и стил, ултратънката безжична клавиатура CND-HBTK10-US е правилният избор. Създадена с мисъл за Apple потребителите, BK-10 ще ви позволи да работите удобно с всяко устройство от серията Mac, iPad или iPhone. Bluetooth 5.1 свързаността гарантира надеждната връзка за всички сдвоени устройства. Компактната форма на клавиатурата, автоматичният режим за пестене на енергия, който удължава живота на батерията, както и липсата на кабели, позволяват да създадете своя мобилен офис навсякъде (независимо от пространството, което имате), което я прави перфектна и за дигитални номади, които държат на високофункционални устройства с ултратънки размери. Минималистичният дизайн на CND-HBTK10-US е перфектно допълнение към всяко едно работно място, а плоските и тихи клавиши осигуряват максимално удобство.

Цена: 58 лeвa

Купи от ARDES.BG

 

CANYON DS-8

 

Създадена за потребителите на MacBook, докинг станцията CNS-TDS08DG ще разшири възможностите на вашия мобилен компютър. Този функционален аксесоар е снабден с няколко USB порта, позволяващи трансфер на данни с максимална скорост към устройства с различни интерфейси, а HDMI портът позволява супербърз трансфер на видео в 4K формат. Този хъб с минималистичен дизайн, който се отличава със здравия си алуминиев корпус, е перфектно допълнение към най-новите модели MacBook Pro / Air от гледна точка на функционалност и дизайн. CNS-TDS08DG позволява лесно свързване на два монитора, което в комбинация с бързия трансфер на данни го превръща в перфектен избор за всички, които имат нужда от мощна мултимедийна станция и максимален комфорт при работа.

Цена: 109 лeвa

Купи от DESKTOP.BG

 

CANYON WS-303

 

Довиждане, кабели, довиждане зарядни устройства, довиждане различни стандарти. Време е да приветстваме WS-303 – надеждно безжично зарядно, предлагащо едновременно зареждане на 3 устройства, поддържащи QI технология. Специфичната форма на зарядната станция ще ви позволи да заредите заедно например своя Apple Watch, iPhone и Airpods, като просто ги поставите върху съответните зони за зареждане. Зареждането на самите устройства става по-бързо, подсилено от интелигентния чипсет Nuvoton. Дизайнът е изчистен, a гумираното покритие дава стабилност на устройствата. Станцията е съвместима с iPhone 8 и по-нови версии, както и всички смартфони с QI, слушалките AirPods 2, AirPods Pro и всички други слушалки с QI и смарт часовниците на Apple.

Цена: 65 лева

Купи от ARDES.BG