Google Презентации


sСъздавайте и редактирайте презентации.

С „Презентациите на Google” можете да съставите ефектни кратки представяния, и гигантски подробни изложения. Продуктът не само съдържа всичко, което ви е необходимо за впечатляваща презентация, но и никога повече няма да се налага да натискате бутона за запазване, защото актуализацията става автоматично.


Вършете работата си лесно

Разкажете история с мултимедийни анимации, персонализирани рисунки, плавни преходи, разнообразни теми и много други.


Ще коментирате ли?

Коментирайте фигура или цял слайд, за да придадете контекст на дискусията си. Изпратете известие по имейл до някого, като го добавите към коментарите.


Осъществявайте достъп отвсякъде и по всяко време

Всичките ви презентации автоматично се запазват и съхраняват в Google Drive. Осъществявайте достъп до тях, където и да сте и от всяко достъпно устройство. Освен това можете да отваряте и редактирате други презентации без специален софтуер.

 


Инсталирай приставката от Chrome Web Store


 

Online Music Alarm Clock


sПрограмирайте любимата си музика и видео клипове, за да се пуснат само когато го искате.
Искате ли да имате най-якият будилник? Мечтаете ли за събуждане под звуците на любимата си песен, от настолното си PC или лаптоп? Спрете да мечтаете! Online Music Alarm Clock най-накрая пристигна в Chrome Web Store!

Това невероятно приложение пуска любимите ви песни, когато дойде време за събуждане. Задайте време, когато искате да станете, и изберете любим видеоклип от YouTube. Това е! Когато му дойде времето, избраното YouTube видео автоматично ще се пусне във вашия браузър. Какво може да бъде по-добре от това да се събудиш с любимата си песен? Споменах ли, че това страхотно приложение е 100% безплатно?!

Можете да персонализирайте вашия часовник с различни облици. Край на досадните звуци от стандартните будилници! Изберете любимата си песен и тя ще ви буди с усмивка всяка сутрин. Вашия списък с аларми ще се съхранява в браузъра, така че просто трябва да го стартирате и той ще свърши останалото. Будилника никога не е бил толкова приятен. Наслаждавайте се!

 


Инсталирай приставката от Chrome Web Store


 

GIFPAL


sGif анимираните картинки винаги са били забавни, заради поредицата от сменящи се изображения. С GifPal ще може да правите лесно и бързо свои супер интересни Gif изображения, посредством вашата web камера или чрез директно вграждане на снимки от компютъра ви. И не само това, защото може да добавяте различни филтри към вече създадените „анимации“, както и различни рамки, стикери и възможност за фини редакции. Опитайте и ще видите, колко лесно става всичко!

 


Инсталирай приставката от Chrome Web Store


 

DictaNote – пишете с гласа си


sИнсталирайте разширения текстов редактор с речево разпознаване и ще забравите за досадното „чукане“ по клавишите на клавиатурата ви. DictaNote ви предоставя богат текстов редактор с вградено многоезично гласово разпознаване.

DictaNote поддържа шрифтове, размери на шрифтовете, удебеляване, зачеркване, подчертаване, линкове, отстъп и т.н. което го превръща в почти мини MS Word! Можете също да закупите функцията за синхронизация, която ще ви позволи да създадете множество бележки и да ги запишете в „облака“ на DictaNote.

Говорът е основна форма на комуникация и всички ние се раждаме с тази възможност, затова диктуването на текст, който трябва да напишете, ще бъде повече от естествено за вас.


Обърнете внимание:


Гласово разпознаване все още не предлага 100% степен на точност, но не се тревожете, процентът е достатъчно висок, за да се работи нормално. Средната точност на гласово разпознаване в DictaNote е около 95%, но може да варира от човек до човек, най-вече заради стила на говорен (бързо, бавно, диалектно и т.н.). Точността се подобрява с по-добро качество на разпознаване и по-добра работа с шум във фонов режим.

 


Инсталирай приставката от Chrome Web Store


<Text>


s<Теxt> е базов текстов редактор, който предоставя „чисто“ поле за писане на текстов код. Той реално копира възможностите на Notepad (Windows) и Text Edit (Apple OS X).

С тази базова програма за редактиране на текст, може да редактирате текстови файлове. Текстовият файл е тип файл, който обикновено се идентифицира с разширението „.txt“ в името на файла. Но с приложението <txt> от Chrome Web Store може да изнасяте написания код като всеки тип файл, който си изберете. Ако сте програмист и използвате Chrome браузъра, това приложение ще ви бъде крайно полезно, защото може да управлявате повече от един текстов файл и да вършите своята работа пълноценно от всеки компютър.

 


Инсталирай приставката от Chrome Web Store


 

Psykopaint


sСъздайте невероятно изкуство от снимките си! Psykopaint е невероятно фотографско приложение, в което може изберете една от 6-те предвидени четки и да започнете да рисувате, докато цветовете са избрани автоматично за вас.

Psykopaint предлага и някои уникални, или по-скоро необичайни метода. За разлика от стандартния софтуер за обработка на снимки, основаващ се на филтри, това приложение работи чрез цветовете от оригиналната снимка, за създаване на новото изображение.
Psykopaint предлага алтернатива при техниките за обработка на изображения и може да се счита като липсващото звено между софтуера за редактиране на снимки (като Photoshop) и софтуерите за рисуване (като Corel Painter).

Psykopaint предлага тясна интеграция с Facebook и ви позволява да публикувате вашите картини в профила си, с едно щракване на мишката, за да споделите творенията си с онлайн общността.

 


Инсталирай приставката от Chrome Web Store