Gliffy Diagrams


sКогато ни се наложи да правим диаграми, обикновено използваме програмата Excel на Microsoft, но при нея стъпките за създаване изискват поне базово запознаване. Днес животът ни е изключително динамичен и най-вече обвързан с интернет. Затова мобилността и достъпът до програми, с които да свършим своята работа, е ключов, за да бъдем продуктивни. Ето защо ви представям едно Chrome приложение, с което създаването на диаграми ще бъде като разходка в парка - Gliffy Diagrams.

Приложението е пълноценен помощник, с който бързо и лесно ще може да свършите работата си. Сега всеки може да създаде професионално изглеждащи диаграми за броени минути. Друга много полезна страна на Gliffy Diagrams е възможността да работите с нея дори когато сте offline.


Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Pixlr Express

sБлагодарение на смартфон приложенията всички ние свикнахме да правим бързи промени по своите снимки, само с няколко бързи докосвания на екрана. Но какво се случва, когато сме седнали пред доброто старо PC или с лаптоп в скута?

Обикновено, когато използваме настолен компютър или лаптоп, представата ни за обработка на снимки е свързана с инсталирането на тежък софтуер, с който трябва първо да се научим как да боравим и който невинаги е по силите на нашите компютри. Pixlr express ще промени това, като ви даде възможността да обработвате своите снимки бързо и лесно. Добавяйте различни ефекти (над 250 броя), текст, филтри, цветови нюанси, стикери и какво ли още не. Инсталирайте приложението в своя Chrome браузър и дайте воля на въображението си.


Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Timer

sTimer е изключително семпло и същевременно супер полезно приложение, което ви дава възможността да отброявате времето, да задавате почасови аларми и да използвате хронометър в ежедневните си занимания.

С Timer може да настроите вашето PC или лаптоп да ви събуди в определен час, и то с избрана от вас музика от сайта за видео споделяне YouTube. Когато зададеният час настъпи, клипът ще се отвори в малък прозорец и ще стартира, а вие ще се наслаждавате на любимата си музика, докато още се излежавате в леглото. Полезно нали!

Друга малка, но много идейна функция е възможността да уголемите на цял екран течащото време, което ще улесни визуалния ви контакт с приложението.


Инсталирай приложението от Chrome Web Store

 


 

Until AM


sПриложението Until AM ще бъде вашият DJ пулт, с който ще поддържате градуса на партито.
Инсталирайте приложението и пред вас ще се открие пълноразмерен пулт с двуканален сет, с който ще може да миксирате вашите песни. Изберете музика от „облака“ или от локалния дял на вашия компютър и се развихрете. Интуитивният интерфейс ще ви бъде повече от удобен. Просто хванете песен и я извлачете до пулта и готово.


Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Pomodoro.me


sPomodoro.me е прост и лесен инструмент, за да следите времето си, докато използвате техниката Pomodoro. Но какво е Pomodoro?

Това е философия за управление на времето. Тя има за цел да предостави на потребителя максимален фокус, концентрация и творческа свежест, като по този начин ви позволява да завършите проектите си по-бързо с по-малко умствена работа.

Една от най-добрите страни на Pomodoro техниката е, че тя е напълно безплатна. Дори и да не успеете да я усвоите, няма да платите нито лев за провала си. А и ако тя да ви свърши добра работа, още по добре.

Факт е, че това е един от най-популярните методи за управление на времето и може би има защо. С него вие систематизирате работния процес и имате повече време за себе си.

Пробвайте техниката. Определено действа много по-добре от това да сте забити пред монитора за 8 часа, без да мърдате. Дайте почивка на тялото и очите си и увеличете продуктивността си.

Редувайте работа и почивки с Pomodoro.me.


Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Build with Chrome

sПриложението Build with Chrome е забавен начин да запълните няколко свободни минути (или часове) с редене на блокчета LEGO®. То използва Google Maps като основа за вашите „постройки“. Така може да изберете континент, държава и населено място, в което да построите нещо уникално. Мислете за Build with Chrome като за най-голямата LEGO® игра, правена някога.

Нека да строим!

Управлението и строителството е изключително лесно: просто кликнете върху желаната от вас LEGO® част, от панела вляво и я поставете на дъската.
Само въображението ви би ви ограничило във възможностите за изграждане на уникални структури. Забавлявайте се с Build with Chrome сега!


Инсталирай приложението от Chrome Web Store