Игри за Android:


Order & Chaos Online

 

order&chaosНовото мобилно заглавие от Gameloft е вдъхновено от супер популярната и обичана PC поредица World of Warcraft. Тя е единствената истинска 3D MMORPG игра за Android, в която ще можеш да играеш в реално време с хора от целия свят. Невероятната графика и безграничните възможности за игра дават на Order & Chaos Online шанса да повтори успеха на WOW и да се превърне в най-успешното мобилно MMORPG приключение досега. Присъединете се към легенда.

Цена: 10,90 лв.

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore

 


Mystery Manor

 

mystery manorСамо ти можеш да разкриеш тайните на Mystery Manor. Мистериозно събитие се случва в имението и напълно разрушава спокойния живот на неговите обитатели. Обичаният от всички господар Мистър Х изчезва, като единственото, което оставя след себе си, е странно съобщение. Потопи се в мистерията и открий уликите, които ще те отведат до разкриването на загадката. В Mystery Manor ще се сблъскаш и със страшни чудовища и призраци, ще решаваш логически пъзели и ще отключваш тайни стаи. Играта е от типа, в който трябва да се търсят скрити предмети, затова тук ще бъде тествана и твоята наблюдателност и внимание.

И най-хубавото за десерт... прекрасната история, красива графика и интригуващ геймплей са напълно безплатни за Android & iOS!

Цена: Безплатна

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore


Extreme Skater

 

extreme scaterЕкстремният скейтбординг се практикува изключително от ентусиасти, за които тръпката от опасността е по-важна от обикновеното спускане по стандартна рампа. В интернет пространството има тонове видеоклипове на хора, които тестват себе си и границите, до които могат да достигнат със своя скейтборд. В играта Extreme Skater ще влезеш в кожата на един от тези ентусиасти, за да преминеш през невероятни изпитания и трасета. Използвай вградения в смартфона ти жироскоп, за да управляваш героя си, и вземи максималния брой точки от всяко от 78-те нива.

Цена: Безплатна

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore

 


Fantasy Town

 

fantasy townВсеки от нас малко или много е изградил свой въображаем свят, но ако трябва да го опишем с думи, ще ни бъде трудно, защото всеки има своя гледна точка и възприятие за света. 

С Fantasy Town няма да имаш нужда от думи, защото създателите й от Gameloft са ни предоставили огромно многообразие от пособия и предмети, с които да материализираме въображаемия си свят. Създай своя уникален свят и го покажи на всички. Със сигурност той ще бъде неповторим, какъвто си и ти. Причудливи замъци, къщи във формата на плодове, поля от гигантски цветя, феи, странни чудовища, магически създания и т.н. и т.н. Изборът е наистина огромен, а от теб се иска единствено въображение. Открий магията сега!

Цена: Безплатна

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore


Temple Run: Brave

 

tample run braveСъздателите на оригиналната Temple Run - Imangi Studios, и компанията Disney/Pixar ни представиха най-новата и изцяло преобразена Tеmple Run: Brave. Като чист геймплей всичко е добре познато като действия. Трябва да тичаш и да завиваш в различни посоки, избягвайки препятствията по пътя. Но тук разликата с оригинала свършва, защото на мястото на тичащия мъж е вече Merida, героинята от едноименния филм Brave на Disney/Pixar. Тя умее да стреля с лък и затова освен тичането и препятствията, вече ще трябва да се поразяват и произволно поставените мишени по трасето. Графиката е доста подобрена, а местността, в която се развива действието, е някъде в дивата Шотландия. Успех!

 

Цена: 1,53 лв.

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore

Cogs

 

cogsПъзел игрите винаги са били предпочитани от мен заради факта, че развиват изключително добре когнитивните ни способности. Ето защо съм щастлив да ти представя Cogs. В тази 2D и 3D пъзел игра ще трябва да изградиш сложни машини, които след това да задвижиш. Страхотно умствено упражнение в петдесет нива с три геймплей режима, общо 150 предизвикателства и повече от 10 часа уникален геймплей. Играта е подходяща за всяка възраст и възможности. Опитайте!

Цена: 4,63 лв.

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore


Rule the Kingdom

 

rule the kingdomПредставям ти най-епичното RPG за приключение за смартфон - Rule the Kingdom. Една цяла империя е в ръцете ти и ти ще носиш отговорността за поданиците й. Управлявай ресурсите си умно и защитавай кралството от тролове, скелети и други зли създания. Графиката и вниманието към детайла е на много високо ниво, в което ще се убедиш сам. Наистина, ако се замисли човек колко бързо се развиват игрите от този тип за смартфоните ни и как само за 3 - 4 години достигнаха почти до PC заглавията по качество, е трудно да предвиди какво ще се случи дори в близките 2 години. Само по себе си Rule the Kingdom е доказателство за всичко това. Приятна игра.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта в Google Play


Men in Black 3

 

man in black 3Официалната игра на 3-тата подред серия на холивудския блокбастър е тук и сега дори ти можеш да се включиш към елитната агенция за борба с извънземни. Съдбата на планетата са поставени на карта (за кой ли път!) в това ново и вълнуващо приключение. Ти си в ролята на новия агент и ще се изправиш срещу хитри и коварни извънземни създания, които ще трябва да обезвредиш максимално бързо, и то без да привличаш излишно внимание. Естествено в случай че има очевидци, ще се наложи да използваш срещу тях заличителя на памет. Но не забравяй да си сложиш черните очила, защото може да изтриеш и своята - ;). В космическото приключение ще ти помагат агент К, агент О и агент Франк. Успех.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore 


Death Racing

 

death racingDeath Racing е едно страхотно 3D рали, в което ще правиш луди каскади и ще караш най-бързите коли. Невъзможно е да не се изкефиш на страхотната графика и динамичен геймплей. Всичко е в твоите ръце, изпитай рефлексите и уменията си на професионален рали състезател. Разработчиците от Feelingtouch inc. са създали Death Racing за всички нас, които обичаме лудите надпревари и високи скорости. Отключвай нови коли и страхотни писти и се забавлявай с това невероятно предложение.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта в Google Play


MASS EFFECT™ INFILTRATOR

 

mass effect infiltratorMass Effect Infiltrator е съвсем нова история в добре известната и много обичана поредица, но тук ексклузивно създадена за мобилни устройства. Революционното интерактивно пресъздаване на историята е в основата на вълнуващия екшън, при който всяко решение, което вземате, може да има смъртоносни последствия. Ти си в ролята на агента на Cerberus - Gone Rogue, ветеран, единственият, който може да спаси земята от унищожение. Нападни враговете си по фланга или ги елиминирай един по един. Използвай прикрития или нападай зрелищно с канонада от изстрели. Дай ход на тактическо нападение от разстояние или атакувай врага директно, като използваш помитащо меле и смъртоносния омниблейд. Екшънът е на 100%, насладете му се сега!

Цена: 10,74 лв.

 

 

Връзка към играта в Google Play & Apple AppStore


Игри за iOS:

 


Asphalt 7: Heat

 

asphalt 7Натисни педала на газта докрай в най-новата, най-бързата и най-визуално зашеметяващата част на известната поредица Asphalt! Управлявай всеки от 60-те различни супер автомобила на най-престижните световни компании като Ferrari, Lamborghini и Aston Martin! Шофирай по всяка от 15-те писти, намиращи се в напълно реални градове по света – Лондон, Париж, Хавай, Маями и Рио де Жанейро. Подобреният мултиплейър режим пък ще ти позволи да играеш с до 5 опоненти едновременно, независимо дали се намират около вас, или са на другия край на света. Забавлявай се в 6 различни режима на игра, в 15 лиги и 150 отделни старта. Всяка кола, писта и ефект са изпипани уникално добре и със сигурност ще докарат сетивата ти до екстаз. Отпусни се в креслото с мобилното си устройство и настъпи газта до краен предел! Старт.

Цена: 1,50 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


Soccer Rally: Euro 2012

 

soccer rallyПриготви се да опознаеш футбола в съвсем нова светлина. В духа на течащото в момента Европейско първенство по футбол играта Soccer Rally: Euro 2012 ти предоставя възможността да смесиш удоволствието от рали състезанията и добрия стар Цар Футбол. Да, тук просто вместо хора ще управляваш автомобили, с които ще се опитваш да отбележиш гол в противниковата врата. Всяка държава, класирала се на Европейското по футбол, има своя кола с цвета на националното си знаме. Така че просто трябва да избереш съответната страна и да започнеш „надпреварата“. Управлението на колите се извършва с виртуални бутони на екрана, а интересна опция е възможността да разделите екрана на две с два чифта бутони за всеки играч, така от едно устройство ще може да играете заедно. Тази опция естествено би била удобна единствено ако разполагаш с таблет. Играта е много забавна и ще те накара да прекараш доста часове в борба за европейската рали-футболна титла.

Цена: 2 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


The Inversion Project

inversion projectЕкшъните от първо лице се умножават с всеки изминал ден и стават все по-качествени и изпълнение със съдържание. The Inversion Project е вече наличен в AppStore напълно безплатно и те въвежда директно в центъра на екшъна. Използвай революционното оръжие Gravlink срещу нашествениците и бъди бърз и точен, за да изпълниш мисията си успешно. Много добра графика, ефекти и динамичен геймплей. Успех.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


Brainergy

 

brainergyДнешният свят е по-замърсен от всякога. Всички големи градове по целия свят се задушават, хванати в капана на токсични облаци и отпадъци. От Ню Йорк до Ню Делхи ефектът от това замърсяване на околната среда застрашава здравето на населението на планетата. Сега ти трябва да почистиш тази каша! Всяко ниво е зона, в която имаш определени обекти на твое разположение: конвертори и дефлектори. Ще имаш нужда от тях, за да се пренесе чиста възобновяема енергия до съответната локация. Преобразувай слънчевите лъчи в електричество, водата в сила, която да задвижи машинни турбини, и т.н. Brainergy е пъзел игра, в която ще пренасочваш и преобразуваш енергията от един вид в друг. 
Уникалното на тази прекрасна игра е, че с нея практически ще се научиш коя енергия в каква може да бъде преобразувана и как по-ефикасно да бъде употребена. Горещо ти препоръчам да опиташ това заглавие!

Цена: 3 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


Monstaaa!

 

monstaaaКрасива, оригинална и забавна! Това на практика е най-вярното определение за играта Monstaaa! В нея малкото лилаво чудовище е винаги гладно и ти трябва да му помогнеш да напълни бездънното си коремче. През целия си живот то е било в пещера и това, което най-много обича, са буболечките. Чрез накланяне на мобилното си устройство трябва да ги насочиш към мястото, на което се намира Monstaaa. Но тъй като в пещерите винаги дебнат опасности, ще трябва да се внимава, за да се предпази вечерята на малкото чудовище от капани и други перипетии.

Цена: 1,55 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore

Slingshot Racing

 

slingshot racingРали състезанията рядко могат да бъдат оригинални поради простата причина, че винаги всичко се върти около един и същ начин на игра – газ до дупка и добри рефлекси.

Затова Slingshot Racing е игра, която заслужава вниманието ти. Тя е оригинална и различна с това, че при нея ускорението и управлението са на принципа на изстрелването с ластик. Какво значи това ли?? Значи, че на различни места по пистата са поставени устройства, към които чрез докосване можеш да се закачиш и те да те изстрелят с по-висока скорост. Де факто тук липсва стандартният двигател и движението се осъществява единствено чрез непрестанно закачване и изстрелване с тези, да ги наречем, прашки. Рали автомобилите всъщност са рали шейни, които се движат по една траектория по пистата. Лично аз не бях попадал на подобен вид игра и наистина останах много очарован. Играта изглежда прекрасно и в съчетание с интересния геймплей със сигурност няма да ви остави да скучаете.

Цена: 4,65 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


Sheep Up!

 

sheep upДа управляваш подскачаща овца не е най-типичното занимание нали... хе-хе. Но пък е много забавно и 100% ще ти се хареса, до толкова, че ще загубиш доста часове с играта Sheep Up. Най-общо казано, малката пухкава (и честно казано, приличаща на труп :D) овчица е попаднала в картонена кутия с куп ненужни и захвърлени играчки. Но подскачайки нагоре с твоя помощ, тя може да се спаси и да избегне изгнание в прашния килер.

Забавлението с Sheep Up е сто процента гарантирано! Страхотна анимирана графика и оригинален саундтрак ще те съпътстват през цялото време. А сега... скачай!

Цена: 1,55 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


Tiny Plane™

 

tiny planeВлез в ролята на високо летяща... хрътка. Лети, колкото може по дълго в тази безкрайна, високоскоростна игра. Докажи се като опитен летец със светкавични рефлекси, с които да лавираш между препятствията и бонусите, изскачащи пред теб. Играта е изключително лесно усвоима и ще те грабне не само с това, но и с красивата си анимирана графика. Не е пропусната и възможността за мултиплейър режим с до 4 играчи. Целта естествено е да спечелиш максимален брой точки и да избягваш капани по пътя, за да достигнеш най-напред от всички. Отиди толкова далече, колкото никога преди това не си бил, успех!

Цена: 1,55 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


OPEN THE DOORS

 

open doorsСтрах ли те е от духове? Ако отговорът е да, то за теб ще бъде удоволствие да опиташ едно интересно виртуално предизвикателство. В Open the Doors трябва да подложиш сръчността си на изпитание, отваряйки всяка следваща врата пред теб, докато тичаш, а отзад те гони истински призрак. Отварянето на вратите се осъществява с плъзгане на пръст по екрана, в произволна посока, когато се приближиш до тях. Важно е да бъдеш точен и да усетиш в кой момент да направиш правилното движение, защото в противен случай ще се блъснеш във вратата и ще я разбиеш, което пък респективно ще те забави и призракът ще има по-голям шанс да достигне до теб. Играта е динамична и ще те държи винаги в напрежение до края на всяко ниво. Успех.

Цена: 1,55 лв.

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore


Subway Surfers

 

subway surfersПоследното, но не по важност предложение отново е свързано с тичане. В Subway Surfers ще влезеш в ролята на тийнейджър, който обича да драска със спрей по влаковите вагони. И естествено след като биваш забелязан от кантонер, обикалящ на проверка, единственото спасение е бягството. Така стартира и самата игра. Ако си фен на free run/parkour, то определено заглавието ще те грабна със страхотния си геймплей и пъстрата графика. Управлението на малкия пакостник става, като плъзваш пръста си по екрана в някоя от 4-те възможни посоки. По трасето ще срещнеш вагони, аварийни знаци, движещи се с висока скорост влакове и ще преминаваш през множество тунели и мостове. Бягайки, ще попадаш на бонуси като реактивни раници, подскачащи обувки и скейтборди. Но ако рефлексите ти не са достатъчно бързи, ще бъдеш хванат от разбеснелия се кантонер или ще бъдеш размазан от насрещно идващ влак. Всичко е направено с мярка и не бива да се притесняваш, че при втория случай ще станеш на кайма, което естествено би изключило възможността да позволиш на малкото си дете да се забавлява със Subway Surfers. Играта е подходяща за всички възрасти и я препоръчвам много горещо.

Цена: Безплатно

 

 

Връзка към играта в Apple AppStore

Тагове: