*- Играта е налична и за двете операционни сиситеми!


Игри за Android:

Dream Heights (*)

dream heightsИскате ли да построите свой собствен небостъргач? Направете това с играта „Dream Heights“. Разработчиците от „Zynga” ще ви спечелят с прекрасната анимирана графика и удобен интерфейс. Менажирайте своя небостъргач, така че посетителите да бъдат винаги доволни и щастливи. В началото ще започнете с два предварително построени етажа: лоби и етаж с апартаменти. А с напредването на играта ще можете да строите нови и нови тематични етажи за различните типове посетители. Но за да движите успешно бизнесът ви ще трябва да наемате персонал, който да се грижи за новите клиенти. Можете да предложите работа на всеки клиент като бройката на работниците ви на всеки етаж зависи от предназначението му. Естествено, ако в един момент не сте доволни от качеството на обслужващия персонал, спокойно можете да уволните или наемате нов.

„Dream Heights” ще ви хареса, защото ще ви позволи едновременно да се забавлявате и да развивате мениджърските си способности. Успех!

Цена: Безплатна

Линк към играта: Dream Heights от Zynga (Top Developer)


Snappy Dragons (*)

snappy dragonsВ света на драконите се е случило нещо ужасно. Зли магьосници са хванали малките пъргави бебе дракончета и ги държат в плен на различни места по света. Вашата задача е да помогнете за освобождаването им, като използвате специалните умения на 4-те вида дракони, които ще може да управлявате. Бълвайте огнени кълба срещу злите магьосници и внимавайте, да не засегнете пленените малки приятелчета. Действието в тази прекрасна игра се развива в 5 уникални свята с над 100 разнообразни нива. "Snappy Dragons" има кристална графика и много приятни звукови ефекти. Нека вашето ново приключение започне.

Цена: Безплатна

Линк към играта: Snappy Dragons от Extensive Studios


Shark Dash (*)

shark dashНово страхотно предложение от „Gameloft“, което ще ви накара да прекарате много приятни часове в игра. В „Shark Dash” действието се развива във вани и басейни, в 4 различни околни среди. Героите в тази буквално зарибяваща вниманието ви игра са гумени патета и акули. Те са изправени едни срещу други в една битка за територия. Играта е от типа физичен пъзел, в който трябва да насочите и изстреляте в различни посоки гумените акули, за да се справят „врага“.

Впуснете се в това лудо и мокро приключение и се забавлявайте в над 96 супер интересни нива и много нови с предстоящите ъпдейти.

Цена: 1,52лв.

Линк към играта: Shark Dash от Gameloft (Top Developer)


Panic Flight

panic flightЗатегнете коланите, защото ви предстои един „Панически полет“! В приключението „Panic Flight” вие трябва да проявите съобразителност и да измъкнете вас и пътниците от опасностите дебнещи в небето. Като пилот на „AMA Airlines“ трябва да управлявате различни видове самолети, за да достигнете невредими от точка А до точка Б. Надграждайте и купувайте нови самолети и изпълнявайте важни полети по целият свят. Но внимавайте в небето ви очакват гръмотевични облаци, торнада, НЛО и т.н., които ще направят полета ви наистина панически. Разполагате с 8 вида самолети и многобройни възможности за подобрения. В самостоятелен режим на игра ще трябва да изпълните 18 мисии и определен борй малки под-мисии. А в режима „Infinite flight“ ще летите безспирно докато не сгрешите. Постиженията си естествено може да споделите в социалните мрежи.
Не ви остава друго освен, да се пригответе се за излитане!

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: Panic Flight от AMALtd


Cheezia: Gears of Fur (*)

cheeziaХаресвате ли физичните базирани платформи като например Mario, или Sonic? Ако отговорът ви е положителен то играта „Cheezia: Gears of Fur“ ще ви хареса със сигурност. Тук ще трябва да влезете в „кожата“ на малкото мишле Ману, което трябва да спаси тайната рецепта за приготвяне на сирене от ръцете на злата птица Kiwinel. Скачайте, изтласквайте се и се катерете по стени, за да изпълните мисията си успешно. В напрегната атмосфера от препятствия и врагове ще събирате бонуси и ще активирате супер сили като неуязвимост  или светкавична скорост.

Играта ще ви зарадва с HD графика, лесен контрол и универсалност за игра на смартфон или таблет.

Цена: Безплатна за първите 6 нива!

 

Линк към играта: Cheezia: Gears of Fur от Pauhu Games

Farm Invasion USA

farm invasionВключете се в лова на извънземни сред царевичните полета на фермите в САЩ. Малките сини нашественици обичат пуканки, а за това им е нужна царевица, която трябва да си набавят от някъде. Те са пристигнали на земята, за да открадната царевичната реколта на фермерите в САЩ. Вашата цел е да влезете в ролята на ядосан фермер, който управлява комбайна и събира останалата реколта от царевица като в същото време трябва да изтребва и извънземните нашественици. На разположение имате различни видове оръжия с възможности за подобрения.

„Farm Invasion USA” е линейна игра, в която се движите само в една посока, напред. Единствените останали посоки на движение са нагоре и надолу по самото трасе, за да имате възможност да избягвате препятствия и капани. Управлението се извършва с плъзгане на пръст по екрана надолу или нагоре. Визуално играта е много цветна и красива. Звуковите ефекти също са много приятни, което гарантира за доброто ви изживяване.

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: Farm Invasion USA от HandyGames (Top Developer)


Mini Motor Racing

mini motor racingМини автомобили, много забавление! Запалете двигателите! 
„Mini Motor Racing“ е игра, която поставя в ръцете ви дистанционно за  управление на мини количките, съчетани с модерни технологии и двигатели с нитро-ускорение! Играйте в мултиплейър режим с до четирима от вашите приятели чрез Wi-Fi! Или се състезавайте самостоятелно, в надпревари за големи награди! Подобрявайте вашите умения и коли, за да печелите повече състезания и точки! Избор между 4 различни вида управление: кормило, плъзгач, чрез накланяне в различни посоки или стрелки за ляво и дясно. Повече от 20 писти с уникален дизайн и характеристики. Нека надпреварата да започне!

Цена: 3 лв.

Линк към играта: Mini Motor Racing от The Binary Mill


Pyramid Rising

pyramid risingДайте надежда на народа на Египет! В „Pyramid Rising” ще асистирате на главния архитект Senmut, който има за цел да реконструира селата и инфраструктурата на Египет, за да спаси народа си от гнева на бог Амон-Ра. Наемайте работници, използвайте ресурсите си умно и отблъсквайте нападенията от алигатори над селата. Участвайте в създаването на едно от най - големите чудеса на света – пирамидите на фараоните! Една арабска поговорка гласи – „Всичко на този свят се бои от времето, но времето се бои от пирамидите”.

Цена: Безплатна

Линк към играта: Pyramid Rising от BlooBuzz


Beyond Ynth HD

beyond ynthМалката буболечка Крибъл е тръгнала на най-голямото си пътешествие и се нуждае от вашата помощ, за да се справи с премеждията по пътя си. Тя трябва да върне светлината обратно в кралство Криблония. Съберете специалните dazzly диаманти, откраднати от четирите паяка на апокалипсиса. Ще преминавате през прашни пустини, опасни вулканични долини, тъмни мъгливи гори и ледени планински върхове. Всяка от тези територии ще ви подложи на многобройни изпитания на ума и рефлексите ви. Бъдете концентрирани, за да приключите пътешествието на Крибъл с щастлив край. Всичко това ви очаква в над 80 супер интересни нива и повече от 15 часа интригуващ геймплей.

Цена: 2 лв.

Линк към играта: Beyond Ynth HD от FDG Entertainment GmbH & Co.KG


Gunman Clive

gunman cliveКаубоите са екшън героите от старата школа в тази прекрасна 3D игра. Не се подвеждайте от нарочно състарената графика, именно в нея се крие чара на „Gunman Clive”.

Годината е 18XX, мястото е дивият запад, а тук властват бандити и разбойници. Група от бандити са отвлекли дъщерята на кмета Johnoson и са я отвели на тайно място. Влизайки в ролята на стрелеца Clive вие трябва да въведете ред и да спасите момичето от похитителите й. Старата школа отново е на мода и тук ще се сблъскате с различни по трудност противници, капани и епични финални битки с гангстерски босове. Успех.

Цена:3 лв.

 

Линк към играта: Gunman Clive от Bertil Hörberg

 

Игри за iOS:


Tentacle Wars HD

tentacle warsМикробите атакуват отново! Изправи се лице в лице с червените микроби, които са по-умни от всички други извънземни микроби и искат да завладеят твоя зелен свят. Забавлявай се с новите нива на играта и опитай да отблъснеш нашествениците. Завземете всички спори и ембриони на нивото, за да победите противника и да отключите следващото ниво. Постави пръст върху своята клетка и изтегли пипало към противниковата, за да може твоят генетичен материал да я завземе. Играта има уникално красива визия и оригинална хипнотизираща музика. Насладете й се.

Цена: 4$

 

Линк към играта: Tentacle Wars HD от FDG Entertainment


Rabbids Go Phone Again

rabbids go phoneЕдин заек е заседнал в твоят iPhone! Той е супер забавен и определено носи на майтап. Приготви се да го подложиш на „мъчения“ и всякакви забавни шеги. Например може да го обуеш в дамски прашки и след това да издърпаш силно ластика им и да го пуснеш. Реакцията, която ще последва ще ви разплаче от смях, а възможностите за „гавра“ с малкия бял приятел са огромни. Разклатете силно устройството си и ще видите как той се блъска неконтролируемо в стените му. Използвайте въображението си и се забавлявайте с тази уникална по рода си игра. Аз лично се забавлявах страшно много и определено белите зайчета ми станаха любимо занимание през последните няколко дни.

Цена: 1$

 

Линк към играта: Rabbids Go Phone Again от Ubisoft


Oscura

oscura„Oscura” е невероятно красива  и завладяваща игра, в която светлината среща тъмните създания в този мистериозен свят. Когато избухва светлинният кристал, парчетата му се разпръскват навсякъде и всичко потъва в тъмнина. Сега с ваша помощ ще трябва да съберете всичките му парчета и да върнете светлината на света. Използвайте ума си, за да преминете през всички лабиринти и да изпълните мисията си успешно. Играта има готическа атмосфера и разнообразие от предизвикателства. Нека бъде светлина!

Цена: 2$

 

Линк към играта: Oscura от MTV Networks


Foot Quest

foot quest„Foot Quest™“ е стратегическо приключение, в което ще играете върху магическа карта. Целта е да откраднете знамето на противника ви, преди той да отмъкне вашето. Тренирайте уменията си в самостоятелен режим, а когато се почувствате готови, може да се изправите срещу реални опоненти чрез вграденият в играта „game center”! Както подсказва името тук ще виждате единствено следи от стъпките си и тези на вашия опонент. Управлението е елементарно, чрез плъзгане в посоката, към която искате да се насочите. Виждайки вашите стъпки и тези на съперника ви ще можете да прецените от къде точно сте минали или е минал той преди вас.

За да е по интересно картата е замъглена и ще имате видимост единствено в малък обсег около вас. „Foot Quest“ е определено интригуващо заглавие, което няма да ви остави да скучаете.

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: Foot Quest от Circutus


The Witcher 2 Interactive Comic Book

the witcher 2Поляците от игралното студио „CD Project“ създадоха едно съвсем ново и уникално по рода си приключение, още с излизането на първата част на „The Witcher” през 2007г. Втората част на RPG сагата Witcher, Geralt of Rivia предлага на пълнолетните играчи  провокативна и дълбока, нелинейна история. В допълнение към епичната история в новия интерактивен комикс ще станете свидетели на  битки, комбиниращи тактически елементи и динамичен екшън, който ще ви потопи изцяло в най-достоверния свят, създаван в RPG жанра. Ако все още не сте се докосвали до това заглавие, ви гарантирам, че едва ли ще останете равнодушни след като се запознаете с играта в детайли.

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: The Witcher 2 Interactive Comic Book от CD Projekt RED S.A.

Marvel's The Avengers: Iron Man - Mark VII

marvel the avengers„Loud Crow Interactive“ представят кинематографичният комикс на Marvel с неповторимият екип супер герои, съставен от емблематичните - Железния човек, Непобедимия Хълк, Тор – Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Хоуки и Черната вдовица. Впуснете се в битката между доброто и злото в лицето на Тони Старк и неговият най-съвършен костюм на железния човек „Mark VII”. В над 15 интерактивни страници ще можете да помогнете за унищожението на Ivan Vanko и неговата армия от роботи, както и терористите заплашващи живота на мирни граждани.

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: MARVEL’S THE AVENGERS: IRON MAN – MARK VII от Loud Crow Interactive Inc.


DreamWorks Dragons: TapDragonDrop

dragons tam dragon dropТова е Берк, градът на викингите, където голяма буря връхлита стадата с овце и ги  разпръсва из цялата страна! Използвайте мощните способности на вашия дракон, за да спасите стадото. Използвайте катапулти, създайте мостове и се наслаждавайте на уникално красивия драконов свят. В „DreamWorks Dragons“ ще се радвате на повече от 40 супер интересни нива и кристална графика. Играта е мултиплатформена и ще може да синхронизирате постиженията си с iCloud, което ще ви улесни допълнително. Приятна игра.

Цена: 2$

 

Линк към играта: DreamWorks Dragons: TapDragonDrop от PikPok


Pinch Peeps

pinch peeps„Pinch Peeps“е едно уникално изживяване, проектирано изключително за устройствата на Apple с iOS. Насладете се на двата различни режима на игра и се състезавайте в онлайн класациите на това забавно мобилно заглавие. Както подсказва първата дума от името на играта, просто хванете и плъзнете (щипнете) заедно два еднакви обекта и те ще изчезнат от екрана. Налични са два режима на игра, за време и безкраен, като при вторият ще можете да се конкурирате в световните класации през Game center.

Цена: 1$

 

Линк към играта: Pinch Peeps от Everplay


The Tribez HD

the tribez„The Tribez” не е просто игра! Tribez е едно приключение, в което ще пътувате до уникално красив свят в далечното минало, пълен с тайни, мистерии и много часове в откриване на непознатото! Вие сте поканени да посетите този загадъчен примитивен свят, обитаван от миролюбиви хора, които са били скрити там от незапомнени времена. Развивайте това общество чрез строене на сгради и съоръжения, от примитивни колиби от кал, работилници, училища та дори до театри. Помагайте на лидерите на съседните племена, развивайте икономиката на вашата страна и открийте нови земи. Tribez е свят, в който ще се почувствате живи!

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: The Tribez HD от Game Insight, LLC


Cuboid

cuboid"Coboid" е страхотна класическа 3D пъзел игра, която малко наподобява тетрис, но тук трябва да местите правоъгълен паралелепипед през антични лабиринти и магически портали, за да преминете към следващото ниво. Бъдете сигурни, че веднага след като стартирате първо ниво, играта ще ви завладее с уникалната си визия, геймплей и успокояваща музика. Използвайте сложните оформени плочки, ключове, мостове, и телепорти, за да завършите всяко ниво и да отключите приказни нови пъзели. Готови ли сте за нови предизвикателства?!

Цена: Безплатна

 

Линк към играта: Cuboid Free от HeroCraft Ltd.

 

 

Тагове: