Stickered за Facebook Messenger (Android, iOS)

От Facebook


sStickered е най-новото приложение на Facebook, което ви дава възможност да използвате стикерите, познати ви от Facebook Messenger, за да ги поставяте върху вашите снимки. Т.е. с тях може да направите забавни колажи и да ги споделите с приятелите си. Те могат да бъдат директно добавяни по два начина: върху интерфейса на камерата и върху вече направени снимки. Може да добавяте колкото ви се иска стикери върху изображенията ви, а след това да ги споделите в социалните мрежи или през Messenger.

 

Цена: Безплатно       

   

Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

FlashChat: Instant Community (Android, iOS)

От NexStreaming Corp


sFlashChat ви дава възможност да чатите свободно с всеки, който е свързан в същата Wi-Fi мрежа като вас. Това означава, че ако сте на обществено място като например училище, летище, МОЛ и искате да проведете спонтанен разговор с произволен човек, FlashChat ще ви даде тази възможност.

Във FlashChat автоматично се показват потребителите, свързани към една и съща Wi-Fi мрежа, в обсег около 1 километър. Започнете да чатите незабавно с вашите колеги, съученици или някой друг, свързан към същата Wi-Fi мрежа.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Keezy Drummer (iOS)

От Elepath, Inc


sKeezy Drummer е една от най-готините дръм машини, правени някога. Честно казано, няма какво толкова да се каже за приложението, освен че е прекрасен начин да създавате уникални бийтове. Keezy Drummer е безплатно и няма нужда от уроци за него, всичко зависи от вас! Просто го изтеглете и се забавлявайте.

 

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от iTunes


 

Secret – бъди любопитен (Android, iOS)

От Secret, Inc.


sSecret версия 2.0 е приложение за любопитни хора, които искат да останат анонимни, чатейки с други. Secret ви позволява да разберете какво се случва с приятелите ви, колегите и хората наоколо, но без да разкрива самоличността ви. Присъединете се към разговори и давайте вашето реално лично мнение. Разкрийте същността си в Secret. В последната версия има и опция за филтриране на съобщенията.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Circle Tile Pack (Windows Phone)

От Skyward Arts


sАко квадратите и правоъгълниците от Windows Phone са ви омръзнали, то Circle Tile Pack ще ви даде леко освежаване на интерфейса, като направи всички плочки кръгли! Разбира се, ще имате 100% контрол на фона зад „кръглите плочки“, възможност за създаване на прозрачност, заигравка с цветовите нюанси, светла и тъмна тема и още, и още.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Stop Motion Studio (iOS, Windows Phone)

От CATEATER, LLC


sИзтеглете Stop Motion Studio за iOS и Windows Phone, за да можете да получите възможност за създаване на филмчета със стоп кадри. Тогава това е приложението, от което имате нужда. Създайте красиви анимационни филми навсякъде с вашето устройство. Всичко, което ви трябва, е в ръцете ви. Не е необходим компютър и тежък софтуер. Със Stop Motion Studio е лесно и безумно забавно. Споделете филмчетата в YouTube, Facebook и други социални сайтове. Красиви теми, заглавия и звукови ефекти са също на разположение.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от iTunes, Windows Phone Store