Време е за традиционната ни януарска статия с приложения, с която ви подканяме да обърнете повече внимание на тялото си, особено след дългите коледни празници. Със сигурност сме натрупали някое излишно килце и е време да започнем тренировки, за да можем да изваем перфектна фигура до лятото, или поне такава, която няма да ни кара да се засрамваме на плажа. Всички приложения са безплатни, но някои от тях имат и платени версии, с които ще получите повече функции. А сега приятно четене!

 


Sworkit Lite – личен треньор (Android, iOS)

От Nexercise Inc


sSworkit е приложение, с което не е нужно да се чувствате виновни, че прескачате ходенето до фитнеса. То е идеално за натоварените ви дни, в които просто не може да отидете до фитнеса.

Sworkit е вашия личен треньор, който ще държите в джоба си. Възползвайте се от видео тренировките навсякъде. Създайте ваши персонализирани тренировки, бързо и лесно от архива от над 160 различни упражнения!

Работете над всяка част от тялото си: горна, долна, гръб, бицепси, дупе и крака. Има тренировки подходящи за всеки вкус: за сила, кардио, йога, стречинг и пилатес.

Sworkit използва научно доказана техника за обединяване на интервални тренировки с разбъркани упражнения, за да се постигне максимална ефективност от всяка тренировка. Най-хубавото е, че тези разбъркани тренировки не изискват тежести или допълнително оборудване. Може да изберете дължина на тренировката и да я насочите към различните части на тялото. Не се ограничавайте до същите 12 скучни упражнения със 7 минутно продължение. Успех.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Runtastic Road Bike (Android, iOS)

От Runtastic


dАко имате колело и обичате да горите калории именно с него, то Runtastic Road Bike е приложението за вас. Изведете колоезденето на ново ниво с Runtastic Road Bike. То превръща вашия смартфон в страхотен фитнес „навигатор“ с над 50 функции, алеи, вело съвместим хардуер, както и безплатен фитнес сайт.

В Runtastic Road Bike е включена и функция за отдих и професионални състезателни желания. Осигурено е и GPS проследяване, а данните от всяко колоездене се събират в удобна статистика, която може да следите. Сега можете да се насладите на вашите разходки с колело по един съвсем нов начин.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Yoga.com Studio (Android, iOS)

От sport.com


sЕдна от другите фитнес практики е любимата на милиони Йога! Официалното приложение на един от най-известните сайтове за йога в света е тук. Yoga.com Studio е красиво, лесно и приятно за употреба приложение.

Очакват ви 289 пози и дихателни упражнения, като всичко е показано в зашеметяващи HD видеоклипове. Търсете пози по ниво на умение, вашата фитнес цел или по тип. Имате и 37 предварително инсталирани програми.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Pushh - да следите вашите фитнес selfies (iOS)

От Yummygum


sPushh е приложение, което ви помага да следите вашите фитнес селфита. Направете си снимка и я наложете в решетка, а след време добавете друга, за да следите постиженията си според фитнес графика ви. Споделяйте снимки Преди-и-След и покажете на всички трансформацията на вашето тяло.

 

 


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от iTunes


 

Butt Workout (Windows Phone)

От Passion4Profession


sВъв фитнеса, вкъщи или в парка, с тежести или без тежести, независимо дали имате няколко минути или няколко часа, сега можете да тренирате задните си части с приложението Butt Workout. Изберете тренировката, която най-добре отговаря на вашите нужди и започнете обучението веднага. Лесно или трудно, начинаещ или професионалист – видео уроците ще ви водят през цялата тренировка.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Chest Workouts (Windows Phone)

От Passion4Profession


sСъщият Windows Phone разработчик, същите условия, същото качество, но този път за друга мускулна група. С приложението Chest Workouts ще изваете страхотни гръдни мускули със 7 различни упражнения за стягане.

 

 

 


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store