Крайни срокове, куп задачи, домашни ангажименти… опитваме се да балансираме между всичките си житейски задължения. Този баланс е крехък и когато се наруши, светва червената лампичка с надпис „стрес“. За да не се стига до „прегаряне“, е добре да забавим темпото и да се погрижим за себе си.

Почивка, приятна компания, здравословна храна, спорт. Добрата физическа форма не е въпрос на суета, а на здраве. Тук на помощ идват технологиите. Един от най-важните технологични пробиви, свързани със здравето през последното десетилетие, са приложенията и носимите устройства, които следят показатели като пулс, кръвно налягане, сън. Благодарение на тях можем да вземем адекватни мерки за здравето си, без да чакаме червената лампа да светне.

Fitbit е сред любимите ни устройства, чиято мисия е да ни помогнат да водим по-здравословен и активен начин на живот

Смарт гривната и Fitbit приложението следят важни показатели като сърдечна честота, тегло, качество на съня, извървени стъпки, овулация, месечен цикъл и много други. Мониторингът е повече от лесен. Всеки може да измерва своя напредък с помощта на диаграми и графики. Гривната позволява да си поставяте фитнес цели и следи в реално време изпълнението им. Устройството може да ви подсеща да се раздвижите, ако се застоите твърде дълго пред бюрото. Когато пък се налага да забавите темпото, Fitbit предлага ръководени дихателни сесии на база сърдечната ви честота.

Смарт гривната е функционална и лесна за управление, а и разполага с бърза и надеждна поддръжка, поверена на TELUS International Europe.

Екип от над 120 души се грижи за обслужване на клиенти от цял свят на френски, испански, италиански, немски, холандски и шведски. Те поддържат и социалните медии на Fitbit - Facebook, Тwitter, Fitbit community. Екипите се състоят от млади и енергични хора, които са перфектно запознати с всички функции на продуктите. Тази работа дава възможност на хората, за които спортът и добрата форма са наистина важни, да превърнат хобито си в кариера.

Служителите на компанията имат възможността да работят в интернационална среда с колеги от различни краища на света.

Офисът ѝ е повече от страхотен! Направен с грижа към комфорта на служителите, той разполага с над 20 тематични зони за почивка, масаж, йога, фитнес и т.н. Допълнително здравно осигуряване, безплатни обучения за кариерно и персонално развитие са малка част от над 40-те допълнителни придобивки, които получават екипите на компанията. В нея се организират и доброволчески дни, посветени на различни каузи.

Работата в TELUS International Europe е интересна и предизвикателна, екипите са млади и активни, а в модерните офиси в София и Пловдив служебни задачи и забавление се съчетават по чудесен начин. Ако ви звучи като мечтаното работно място (на нас ни!), можете да видите повече информация за отворените позиции в кариерната страница на компанията, Facebook, Instagram и Linkedin. Желаем ви успех!