Swipes (iOS)

 

dSwipes е платформа за повишаване на продуктивността, чрез която потребителите планират и организират задачите си за деня. Swipes е алтернатива на това да запишеш нещо на лист хартия. Управлявайте вашите важни задачи, дори и от Evernote, благодарение на интеграцията на Swipes. Swipes ще помогне на обикновени хора и фирми в над 110 страни по целия свят да организират по-добре живота си.

Съсредоточете се върху няколко важни неща за деня. Планирайте ги със Swipes и бъдете по-продуктивни.

 

Цена: Безплатно

 

Swipes е достъпен чрез браузер iPhone и iPad приложения и Бета приложение за Android


 

 

That Movie With (iOS)

 

dСлучвало се е на всеки от нас да се досети за хубав филм, който е гледал преди време, но да му убягват имената на главните актьори. В този момент, разбира се, може да проверите за тази информация в Google, но вече има и по-лесен и бърз начин и той се нарича That Movie With.

С That Movie With вие бързо ще откривате актьор и филмите, в които участва той. Приложението е оптимизирано за iOS 7 и има много красив интерфейс с големи снимки на актьорите и интуитивни жестови контроли. За да бъде по полезно, то е свързано и с IMDB.

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от iTunes


 

 

Cyber Dust (Android, iOS)

 

sВърнете си контрола над вашите съобщения. Cyber ​​Dust е по-естествен начин за обмяна на кратки съобщения. Подобно на Snapchat и Cyber Dust ще изтрива всяка ваша дума, когато тя е вече изпратена и прочетена. Съобщенията се изтриват в рамките на секунди и никога не се съхраняват на твърди дискове, така че вашите разговори ще останат лични и напълно непроследими. Изпращайте снимки, обменяйте поверителна информация, вършете важна работа или просто си говорете с приятели, без страх, че чужди очи ще видят какво сте си казали.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes 


 

Unclouded (Android)


sUnclouded е инструмент, който ще ви помогне да анализирате и почистите вашия Dropbox и Google Drive профил. Всеки от нас, който има регистрация в облачна услуга и я използва активно, качва десетки, стотици или дори хиляди снимки всеки ден. Това ежедневно текучество препълва “облака” ни с всевъзможни неща и един инструмент като Unclouded е добре дошъл.

Скоро се очаква поддръжка и на BOX и OneDrive.

С това приложение ще можете да:

1 - виждате кои файлове или папки използват повече пространство в хранилището ви

2 - знаете в кои раздели имате най-много (снимки, видео и т.н.)

3 - намерите дублиращи се файлове

4 - знаете кои файлове са били променени и кога

5 - Търсите файлове

И още много други…

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play Store


 

 

Photo Editor Pro+ (Android, WP)

 

dPhoto Editor Pro е мощен редактор с невероятни ефекти. Той е изчерпателен фоторедактор, с който може да направите почти всичко, което бихте желали с телефона си. Има толкова много ефекти, стикери и функции, които могат да се приложат към вашите снимки.

Забележка: редактираното изображение се съхранява във "File Manager / DCIM / камера”

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play Store, Windows Phone Store


 

 

Aerize Toolbox (WP)

 

sС интегрираните контроли Playlist и достъп до камерата, Aerize Toolbox осигурява пълнофункционална жива плочка, която ще улесни ежедневните ви действия с вашия Windows Phone смартфон.

Добавете и управлявайте живи плочки с интегрирани преки пътища до системните настройки. Професионално проектиран да бъде лек и интуитивен, Aerize Toolbox позволява персонализиране на изображения и фонови цветове.

 

Цена: $2,99

 

Изтегли приложението от Windows Phone Store