Give It Up! 2 (Android, iOS)

От Invictus Games Ltd.


sGive It Up! 2 съчетава най-добрите характеристики на платформените и ритмични игри, затвърждавайки доброто представяне на първата част на Give It Up! Играйте с Blob или един от неговите приятели в уникалната и сюрреалистична обстановка в свят, пълен със смъртоносни шипове и платформи.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)       
   

Triviador Bulgaria (Android, iOS)

От THX Games Zrt.


sЕдна от най-популярните Фейсбук игри е вече достъпна и на вашия телефон. Играта може да бъде играна само онлайн.

Отговаряйте на въпросите!

Завладявайте територии!

Разпространявайте знание!

Създайте могъща империя!

Завладейте света!

Triviador е динамична, масова мултиплеър игра на знания и стратегия. Играчите завладяват територии, като печелят предизвикателни битки на знания. В играта са съчетани стратегия и приключения, трима играчи могат да премерят знания и сили на различни карти и езици по света.

Постройте си замък, надграждайте сгради, основете си собствен клан, поканете приятели, общувайте в чата, споделяйте злато, боеприпаси и жокери.

Премерете сили с други държави и играчи, съберете повече точки и постигнете по-високо място в „седмичната ранглиста” . Прославяйте държавата, за която играете, и самите себе си!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Baum (iOS)

От A Fox Wot I Drew


sBAUM е красива и очарователна пъзел игра, която предизвиква играча да проправи път за капчица вода. Ще трябва да преминавате през трънливи местности, да се катерите по клони и да използвате силата на вятъра. Изпробвайте уменията и рефлексите си в прекрасния ботанически свят.

 

 

 

 

Цена: 1.99 евроLost in Harmony (AndroidiOS)

От Digixart Entertainment


sГмурнете се във фантастична музикална одисея и чуйте саундтраци, създадени от известни композитори, включително Wyclef Jean. Създавайте и споделяйте ваши собствени нива за всяка песен. От поп музика до електро, метал, рок, R&B и още много други.

 

 

 

 

Цена: 3.99 евроMerged (Android, iOS)

От GramGames


sMerged! e пъзел игра, в която вашата цел е да слеете заровете от един цвят, за да получите по-голям сбор на дъската.

Поставете три зара от един цвят един до друг, за да ги смесите, хоризонтално, вертикално или и двете. Можете да завъртате заровете, преди да ги пуснете.

Основни функции

- Лесна за научаване и забавна за овладяване

- Неограничени животи

- Забавна и ангажираща графика

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Eventide: Slavic Fable (Android, iOS, Windows)

От Artifex Mundi sp. z o.o.


sПотопете се във вълшебния свят на славянските митове! Намирайте редки растения и загадъчни същества. Разкрийте злите планове на Борута и ги осуетете, преди да е станало твърде късно!

Eventide: Slavic Fable е вълнуваща приключенска игра, в която главният герой е известен ботаник, който получава обезпокоителна покана от баба си. Главният герой е натоварен със задачата да спаси застрашените растения в един парк.

Бабата е отвлечена от мистериозния Борута, който иска да завладее и унищожи света с помощта на магия. Героят трябва да търси съюз със съществата, които ще среща в парка, за да се защити от злодея.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)