Build Away! -Idle City Builder (Android, iOS)

От Futureplay


sИскате ли да изградите най-страхотния град на всички времена? В тази игра вие ще конструирате кафенета, домове, магазини, банки, вили и всякакви други сгради от мобилния си телефон или таблет! Привличайте приятели във вашия град и развивайте процъфтяваща икономика на туризма. Колкото повече играете, толкова повече ще откривате...

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)  

 


        

Ninja Turtles: Legends (Android, iOS)

От Ludia


sБратя срещу врагове! Помогнете на костенурките Нинджа да осуетят плановете на Кранг Прайм, който се опитва да унищожи Земята. Той иска да създаде армия от ултрамутанти! Дръжте се за черупките, защото битката ще е епична!

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Chicken Micken (Android)

От MVS Team


sНатискайте по екрана върху Chicken Micken, за да печелите точки и да разкриете различни стадии. Достигнете до различни режими, където ранявате пилето много по-сериозно и бързо. Прострете уменията си да кликате бързо до нови предели, докато се борите с пилето. Намерете скрити изненади, докато напредвате. Разкрийте мистерията на Micken.

Chicken Micken е простичка, пристрастяваща и силно предизвикваща игра със страхотни изненади. Комбинираща красив дизайн с иновативен и опростен геймплей за ваше забавление, и резултатът е тази безплатна игра с пиле.

Играта е брилянтен начин да си починете и да избягате от ежедневните си задължения. Свободното ви време ще стане още по-приятно и хубаво и ще откриете нови уникални начини да губите времето си, докато се забавлявате или дори докато правите нормалните ежедневни неща. Скучно ви е от дългия и безинтересен филм в киното - не се притеснявайте - Chicken Micken е тук - защо да не поиграете докато гледате?

Това пиле пази изненада за всеки, достатъчно смел да достигне до края. Трябва постепенно да наранявате пилето, за да разкриете неговите тайни - тайните на Micken. Но не се безпокойте за този герой - дори да изглежда наранен, той притежава суперсили и голяма издържливост. Можете ли да устоите? Или ще оставите това дебело и сладко пиле да ви победи? Нека играта започне….

Тази забавна игра с пиле е със силно изразен съревнователен елемент с възможност да предизвикате приятелите си да надминат вашия резултат и дори да се надпреварвате кой ще стигне до даден резултат по-бързо, като споделите прогреса си в социалните мрежи.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Kickerinho World (iOS)

От Tabasco Interactive


sПомогнете на Раул, Вайлет, Сидни и техния екип да станат най-добрите дрибльори в света! Научете 34 различни трика. Тествайте уменията си в 650 предизвикателни нива. Наслаждавайте се на красива HD графика. Предизвикайте приятелите си и се конкурирайте с други отбори. Персонализирайте вашия герой и отключвайте нови футболни топки. И не забравяйте – практиката ще ви направи перфектни дрибльори!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


AlphaPit (iOS)

От Shane McCafferty


sAlphaPit е игра, в която ще трябва да съставяте думи. Можете ли да изградите най-големите и най-добрите думи? Премахвайте правописните грешки, но и внимавайте да не премахнете тези букви, които ще ви потрябват в бъдеще.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

MAJUSCULA (iOS)

От Vince Hegedus


sMAJUSCULA е предизвикателна платформена игра, базирана на света на различни шрифтове. С всяко успешно преминато ниво ще отключвате нов шрифт и ще получавате информация за него (кой го е проектирал и кога)! Това е игра, в която едновременно ще се забавлявате и ще научавате нови неща.

 

 

 

 

Цена: 0,99 евро