Google Къде е Дядо Коледа (Android)

От Google Inc.


sИграйте игри с джуджета в реактивни самолети, търкалящи се топчета от дъвка, шейни, задвижвани от ракети и Google Cardboard. Следете Дядо Коледа в пътешествието му около света, щом настъпи 24 декември. За да научите повече, посетете http://g.co/santatracker. Весели празници!

 

 

 

Цена: Безплатно   

       

Изтегли приложението от Google Play Store


 

Cardboard Camera (Android)

От Google Inc.


sCardboard Camera ще ви пренесе във виртуалната реалност. Чуйте звуците около вас, обърнете се и се огледайте, за да видите всяка сцена от всеки ъгъл. VR снимките са 3D, така че близките неща изглеждат близки и далечните неща - далечни.

Направете красиви панорамни снимки и ги пренесете във виртуалния свят. Cardboard Camera не изисква регистрация или профил. Разглеждането на снимки във виртуалната реалност става с помощта на Google Cardboard очилата.

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от Google Play Store


 

Yahoo Messenger - Chat and share instantly (Android, iOS)

От Yahoo


sИзцяло новият Yahoo Messenger е най-бързият и най-лесен начин да говорите и споделяте много снимки и анимирани GIF изображения мигновено. Плюс това сега можете да спрете изпращането на съобщение, ако сте си променили решението.

Всички останали функции от конкурентните браузъри са тук: групов чат, харесване на съобщения, които сте получили, и дори Offline/low connectivity режим, където вашите съобщения и снимки ще бъдат получени от отсрещната страна веднага след като сте онлайн отново.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

Marvel - Design Apps On Your Phone (Android, iOS)

От Marvel Prototyping LTD


сМоже би някога сте искали да разберете как се създава мобилно приложение, но сте нямали уменията за проектиране или писане на код?

Marvel ви позволява да превърнете всяка скица в демо приложение за минути. Просто създайте вашия проект на хартия, а след това направете снимка с помощта на Marvel, за да ги свържете заедно в прототип на приложение.

Marvel е подходящо за начинаещи предприемачи, дизайнери, UXers, продуктови мениджъри, стартиращи компании, студенти и фирми, които се нуждаят от бърз прототип на своите идеи, които да споделят с клиенти и екипи.

Всичко, от което се нуждаете, е молив, хартия и Marvel!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

#TileArt (Windows)

От Microsoft Mobile


sХората обичат да персонализират нещата, които притежават, и за тази цел Microsoft са създали приложението #TileArt, с което лесно ще поставите любимите си снимки на началния екран на вашия Windows телефон.

Създайте свое собствено оформление на живите плочки. Качвайте прозрачни PNG изображения. Осъществявайте безплатен достъп до #TileArt галерията. Персонализирайте заключения екран. Споделяйте дизайна на вашите живи плочки с приятелите си.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store


 

AppLock-Hide Photos and Videos (Windows)

От Tap Plex


sТелефоните днес са нещо доста лично и много хора пазят снимки и видеоклипове, които не трябва да достигат до неподходящите хора. Ето защо приложението AppLock е тук, за да ви помогне да се предпазите от любопитните очи на другите.

Сега вече не е нужно да се притеснявате, че някой ще види нещо, което пазите само за себе си.

Особености:

- Скриване и заключване на снимки и видеоклипове

- Лесен достъп чрез парола

- Незабавно изтриване или възстановяване на изтрити клипове

- Възпроизвеждане на видео

- Възстановяване на шифровани снимки и видеоклипове

- Добавяне на криптирани снимки и видеоклипове към AppLock

- И още...

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store