Apple Music (Android, iOS)

От Apple Inc.


sApple спази обещанието си да пусне своята музикална услуга Apple Music в Google Play Store. От тази седмица Android потребителите вече могат напълно безплатно да изтеглят приложението и да слушат музика.

Първоначално ще имате активиран тримесечен безплатен пробен период, за да слушате над 30 милиона песни в каталога на Apple Music. Наличността и функциите може да варира според страната.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)   

      

Изтегли приложението от Google Play Store


 

Share The Meal – Help children (Android, iOS)

От United Nations


sВие можете да промените света и да сложите край на глада в световен мащаб - заедно с Организацията на обединените нации (ООН). Изтеглете официалното приложение на ООН и споделете вашите ястия с децата в нужда. Ще ви струва само 50 цента на ден, за да помогнете на едно дете. Променете света с натискане на един бутон на вашия смартфон и нахранете едно дете.

 

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

iMaschine 2 (iOS)

От NATIVE INSTRUMENTS GmbH


sСъздавайте професионални бийтове с 16 нови пада и стотици професионални звуци на iMaschine 2. Използвайте 3D Touch технологията на Apple, за да оптимизирате работния процес и да сте по-креативни.

iMASCHINE 2 ви позволява да правите записи с едно движение на пръста. Добавяйте части бързо и лесно. Променяйте цвета на падовете и ги пренареждайте бързо и лесно.

 

 

Цена: 4,99 щатски долара


Изтегли приложението от App Store


 

DSCO by VSCO (iOS)

От Visual Supply Company


sDSCO (произнася се Disco) е приложение на VSCO. Това е всичко, което винаги сте искали в GIF приложение. Заснемайте, редактирайте и споделяйте анимирани GIF файлове.

 

 

 

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от App Store


 

Vivino Wine Scanner (Android, iOS, Windows)

От Vivino


sVivino е страхотно приложение за пазаруване на вино. С него ще можете да си поръчате бутилка вино бързо и лесно. Сканирайте етикета на виното, което сте харесали в магазина, и ще получите пълна информация за него, произхода му и специфичните особености.

Общността във Vivino поставя рейтинги, ревюта и препоръки, за да сте по-добре ориентирани.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store, Windows Store 


 

Daily horoscope (Windows)

От TELEMAQUE


wОткрийте ежедневни безплатни хороскопи на вашето Windows Phone устройство с Daily horoscope. Очаква ви ексклузивно съдържание, написано от професионални астролози. Ефемериди, изчисления, звездни карти, следване на планети, анализиране на влиянието на звездите в живота ви и др.

Всяка сутрин ще планирате деня си с любов и жизненост.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store