PHHHOTO (Android, iOS)

От PHHHOTO INC.


sPHHHOTO - заснемайте движещи се изображения, които ще възпроизвеждат непрестанно. Това е един вид социална мрежа за „живи снимки“, с възможност да поставяте филтри върху тях. Създайте уникални произведения на изкуството, споделяйте ги с приятели и накарайте всички да кажат УАУ!

 

 

 

Цена: Безплатно         

 

Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

KnockOn - Tap to wake (Android)

От Jawomo


sС KnockOn лесно можете да събудите или заключите телефона си с просто двойно почукване на екрана! Ако използвате tap to wake функцията, приложението ще показва черен екран, т.е. екранът ще е включен и консумацията на батерия може да бъде по-висока.

KnockOn - Tap to wake не работи на устройства с LCD екрани, а само на такива с OLED екрани! Tap to lock функцията за заключване може да се използва отделно и тя не консумира батерия!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store


 

Stackables - Layered Textures, Effects, and Masks (iOS)

От Samer Azzam


sStackables е едно най-модерните и всеобхватни приложения за обработка на снимки. То предлага над 200 ефекта, майсторски изработени от известния фотограф Дирк Вустенхаген. Това включва приветливи текстури, филтри, градиенти, сложни геометрични мотиви и много други.

В допълнение Stackables е оборудвано с над 20 професионални инструменти за настройка на бял баланс, цветен баланс, винетиране, сепия, замъгляване и дълбочина на полето. И за първи път в историята на мобилните устройства тези инструменти са добавени като слоеве, което ви дава безпрецедентен контрол върху цвета и тоналните нива в композицията.

Stackables ви предоставя инструменти, необходими за издигане на мобилната ви артистичност.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от App Store


 

Learn English with ABA English (Android, iOS)

От ABA English


sНаучете английски език с видео с новото приложение на ABA English. Изтеглете го сега и ще имате достъп до пълни курсове на обучение, 6 нива и 144 единици, които обхващат всичко необходимо, за да говорите перфектен английски!

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

Telegram Messenger (Android, iOS, Windows)

От Telegram Messenger LLP


sTelegram е още едно приложение за изпращане на сигурни текстови съобщения. Неговият акцент пада върху скоростта и сигурността. То е супербързо, сигурно и безплатно.

Telegram безпроблемно се синхронизира на всички ваши устройства и може да се използва на настолни компютри и таблети. Можете да изпращате неограничен брой съобщения, снимки, видео и файлове от всякакъв тип (.doc, .zip, .pdf и т.н.). Можете да създавате Telegram групи с до 200 души.

Telegram е създадено да направи съобщенията по-бързи и безопасни, без обичайните уловки.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store, Windows Store


 

another note (Windows)

От Pawel Huber


sanother note - водете бележки със стил! another note е интуитивно приложение, което ви позволява да уловите и организирате вашите бележки и идеи! Възползвайте се от гласа си и диктувайте вашите бележки на повече от 35 езика.

 

 

 

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от Windows Store