Runtastic Results Training (Android, iOS)

От Runtastic


sПреобразете тялото си за 12 седмици, без оборудване и посещения на фитнес зала. Runtastic Results Training е приложение за намаляване на теглото, изграждане на мускулна маса, изгаряне на мазнини и увеличаване на издръжливостта и силата. Във вашия персонален 12-седмичен план участва единствено телесното ви тегло - без необходимост от оборудване.

Runtastic Results Training е безплатно приложение и е достъпно на 12 езика. То предлага ценни съвети за хранителната стойност на здравословната диета.

Вдъхновете се. Получете инструкции. Променете се.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 

         

Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

Work Chat (Android)

От Facebook


sWork Chat е официално приложение на Facebook за професионални нужди. Въпреки че Facebook е ограничила Work Chat само за някои компании, вие можете да заявите желание за достъп до услугата на адрес http://facebook.com/help/work.

Изпращайте съобщения до вашите колеги или създавайте чат групи с някои от тях. С Chat Heads можете да управлявате чатовете си, докато използвате други приложения.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store


 

Cheeky Fingers - Piano chord dictionary (iOS)

От Nic Mulvaney Ltd


sCheeky Fingers е красиво приложение, с което ще научите акордите на пианото. То ще помогне и на начинаещи, и на напреднали пианисти. Няма объркващи менюта или терминология - само акордите в удобно малко приложение. Изберете клавиш, за да видите акорд вариациите, свързаните акорди и големите звучащи погресии в този ключ. Намерете вдъхновение за следващото си музикално произведение.

 

 

Цена: 2,99 евро


Изтегли приложението от App Store


 

Food Fix Up (iOS)

От Food Fix Up Pty Ltd


sFood Fix Up е безплатно приложение, което ще ви помогне да се насладите на апетитна и питателна храна през целия ден. Искате ли да премахнете преработените храни и да се насладите на ползите от здравословното хранене? Това приложение прави всичко лесно и вкусно. Няма да повярвате колко е приятно да се храните здравословно.

Има толкова много ползи за храненето: подобрено храносмилане и повишен имунитет; гладка кожа, по-светли очи; загуба на тегло и др.

 

Цена: 2,99 евро


Изтегли приложението от App Store


 

Geo Elevation: Map Elevation Chart Creator (Windows)

От ObjectGraph


sGeo Elevation е мощен инструмент за изграждане на диаграми от всякакви точки на картата с няколко кликвания. Просто начертайте маршрут и кликнете върху Get Elevation, за да видите хубава графика.

 

 

 

Цена: 4,99 долара


Изтегли приложението от Windows Store


 

Codec Packs (Windows)

От Attractor Mobile Software


sCodec Packs ви дава възможност да възпроизвеждате всякакви видове медийни файлове. Този плейър поддържа почти всички формати: AVI, VOB, FLV, MKV, FLAC, WebM, MP4, MPEG, WMA…

Codec Packs включва и полезни функции, които правят гледането и слушането на медийно съдържание по-удобно.

 

 

Цена: 2,99+ долара


Изтегли приложението от Windows Store