UEFA Champions League (Android, iOS)

От UEFA


sОфициалното приложение на Шампионската лига ще ви осигури цялостно потапяне в европейския клубен футбол от мобилното ви устройство.

- Изберете любимите си клубове, за да получавате новини винаги навреме

- Получавайте акцентите от всеки мач

- Слушайте аудио коментари на живо

- Получавайте статистика за мачовете в реално време

 - И още

Включете уведомленията, за да получавате новините бързо.

 

Цена: Безплатно      

    

Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

UEFA EURO 2016 Official App (Android, iOS)

От UEFA


sВсичко, което трябва да знаете за Евро 2016 във Франция, е в ръцете ви. Официалното приложение на UEFA за европейското първенство по футбол може да бъде изтеглено напълно безплатно на Android и iOS устройства. Останете винаги информирани за новостите, жребия, датите на мачовете и така чак до финала.

Ще намерите и информация за отборите, играчите, класирането и много повече. Избирайки вашия любим отбор, ще получите персонализирано преживяване, каквото не сте виждали досега.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

Doglar (Android, iOS)

От Digimark Studio


sDOGLAR е най-лесният начин собствениците на кучета да се свързват един с друг. Но основната цел на това изцяло българско приложение е да ви помогне да откриете приятели за вашите разходки и сродна душа за вашето куче. Ще срещнете и други хора, които ще споделят вашата страст към четириногите любимци.

DOGLAR е безплатно. С него ще проучвате квартала си или дори целия град, за да намерите всички породи кучета и собствениците им. Време е да намерите подходящ интимен партньор за вашето куче. Перфектното съвпадение е само на една ръка разстояние. Направете живота на кучето си по-социален.

Android версията на Doglar ще се появи в идните дни!


Цена: БезплатноИзтегли приложението от Google Play Store..., App Store 


 

Adobe Post – Create stunning graphics (iOS)

От Adobe


sКомпанията Adobe представи приложението Post, с което позволява на потребителите да създават красиви социални графики по един забавен начин. Те ще са професионално проектирани и привличащи погледа. Изберете снимка, добавете някакъв текст и приложете филтри, за да създадете зашеметяващ дизайн.

С всяко докосване ще виждате напълно нови шаблони, цветови палитри, стилове типография и фото филтри. Сега ще можете да се откроите от тълпата и ще привлечете погледите с оригиналните си творби.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от App Store


 

Netflix (iOS, Windows)

От Netflix, Inc.


sNetflix е №1 абонаментна услуга за гледане на филми и сериали и сега се сдоби с официално Windows 10 приложение. Изтеглете безплатното приложение като част от вашия абонамент за Netflix и можете веднага да гледате хиляди телевизионни епизоди и филми от мобилното си устройство. Ако не сте абонат на Netflix, можете да се регистрирате и да започнете да се наслаждавате на филмово съдържание незабавно с едномесечен безплатен пробен период.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store, App Store


 

PicsArt - Photo Studio (Android, iOS, Windows)

От PicsArt


sС над 250 милиона инсталирания PicsArt е №1 фоторедактор за мобилни устройства, а сега е наличен и за Windows Phone устройства.

Творчеството е повече от един фото филтър – PicsArt е най-добрият избор за превръщането на една снимка в произведение на изкуството. Ще можете да правите снимки с камерата, да създавате дигитални рисунки и колажи. Общуването с глобалната общност от креативни хора в PicsArt ще бъде още един повод да използвате приложението.

Трансформирайте вашите снимки в произведения на изкуството и нека светът ги види!

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store, Windows Store