OruxMaps (Android)

От jose vazquez


sOruxMaps е картографско приложение, което можете да използвате за вашите дейности на открито - бягане, планинско колоездене, парапланеризъм, летене или дори ако се изгубите в гората.

Налични са онлайн и офлайн карти. Поддържат се множество формати:

 

  • -. Ozf2
  • -. IMG Garmin (векторна)
  • -. mbtiles
  • -. Rmap

 

 

Цена: Безплатно      

    

Изтегли приложението от Google Play Store

 


 

 

My Tomorrow (Android)

От Nexpur


sMy Tomorrow е уникално средство, което ще ти помогне да вземеш едно от най-важните решения: какво да бъде твоето бъдеще. Приложението е създадено в рамките на образователната и менторска кампания на Samsung Electronics България Trends of Tomorrow.

Безплатното мобилно приложение ти дава възможност да разбереш какъв е твоят личностен профил и какви професии са подходящи за теб. Профилът ти се определя на база специално подготвен кратък тест, който да насочи вниманието ти към основните характеристики на личността ти и към възможните професионални направления, в които е най-вероятно да имаш успешна професионална кариера. Резултатите могат да бъдат обсъдени със специалисти по кариерно консултиране, за да се получи яснота относно професиите и за възможностите за избор на кариера и образование.

Освен информация за професиите ще разбереш и какво висше образование е добре да получиш, за да се реализираш в избраната от теб сфера. Можеш да гледаш и вдъхновяващи видеа на успели българи, които са се реализирали успешно, следвайки мечтите си, и още много полезна информация.

My Tomorrow се осъществява в партньорство със специалистите в сферата на кариерно консултиране, подбор и оценка на персонал от JobTiger, HR компания и кариерен сайт, които адаптираха съдържанието на приложението.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store


 

PlayStation Messages (Android, iOS)

От PlayStation Mobile Inc.


sИзползвайте PlayStation Messages, за да видите своите онлайн съобщения от приятелите си геймъри. С него винаги ще поддържате връзка с вашите приятели геймъри, за да говорите за игрите, които обичате да играете заедно, дори когато сте далеч от вашата PS4 конзола.

С PlayStation Messages, инсталирано на вашето мобилно устройство, можете да:

- Проверите вашия списък с приятели, за да видите кой е онлайн и какво играе.

- Изпращате текстови или гласови съобщения, както и снимки и стикери на вашите приятели или група с до 100 участници.

Необходимо е да имате профил в PlayStation Network.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

Focus by Firefox (iOS)

От Mozilla


sFocus е блокер на реклами за Safari браузъра под iOS, който подобрява мобилните изживявания при браузване. Това е инструмент, с който по-лесно ще управлявате какво искате да виждате и да не виждате. Focus от Firefox е безплатно и с отворен код.

Focus също така засича и нови следящи машини в движение, като използва евристични методи за идентифициране на всяко съдържание.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от App Store


 

B612 (Android, iOS, Windows)

От LINE Corporation


sB612 е идеалното приложение за правене на селфита по всяко време, навсякъде. B612 е натоварено със забавни и свежи функции, които няма да намерите никъде другаде.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store, Windows Store


 

Battery Super Saver (Windows)

От Best Designed Software


sBattery Super Saver е напълно безплатно приложение за управление на капацитета на вашата смартфон батерия. То може да ви помогне да получите до 62% повече живот на батерията на вашия Windows Phone или Android телефон (очаквайте скоро)! С интелигентните си функции за оптимизация Battery Super Saver може да ви помогне в моментите, когато имате най-голяма нужда от батерия.

 

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store