Adobe Photoshop Lightroom (Android, iOS)

От Adobe


sСъздавайте красиви изображения с мобилната версия на Adobe Lightroom. Софтуерът ще накара снимките ви да изглеждат професионално. Налични са множество инструменти за обработка и добавяне на филтри на снимки. Настройвайте цветовете, винетирането, експозицията, тоналността и др. Работете без ограничения във времето и мястото благодарение на Adobe Creative Cloud. Свържете се към профила си в Adobe и обработвайте снимки мултиплатформено.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)         

 

Just Snow - Photo Effects (Android)

От Anatoly LapВ


sДобавете реалистични ефекти на снежинки и изберете от над 25 уникални филтъра със сняг. Използвайте вградените инструменти, за да постигнете перфектен резултат. Добавяйте слоеве, маски и настройте прозрачността. Дори можете да променяте цвета на снега.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Alphabet Board (Android, iOS)

От Ahmad Naser


sAlphabet Board е забавен начин да научите вашето дете да научи английската азбука. Имате възможност за персонализиране на дъската с буквите. Работи се по поддръжка и на други езици. Всички функции са разположени на един екран, без объркваща навигация и менюта. Налични са и атрактивни звукови ефекти и фонова музика.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Facebook Adverts Manager (Android, iOS)

От Facebook


sУправлявайте вашите Facebook реклами по време на път. Бързо създавайте и проследявайте вашите реклами от вашите Android и iOS устройства.

Създавайте реклами: Използвайте снимките и видеоклиповете от устройството си, за да достигате до повече хора във Facebook, Instagram и Audience Network.

Бъдете в крак с нещата: Получавайте своевременни уведомления за ефективността на рекламите ви.

Управлявайте кампаниите: Редактирайте рекламите си и коригирайте графиците и бюджета.

Измервайте успеха си: Вижте каква е ефективността на рекламите ви по всяко време, където и да се намирате.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)#LAUGH - create art in space (iOS)

От Platoon


sСъздавайте изкуство само с гласа си. „Рисувайте“ в пространството и създавайте уникални визуални шедьоври. #LAUGH е приложение, което не сте срещали преди. Разглеждайте творенията на други потребители на приложението, споделяйте и бъдете креативни.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Darkr - develop images in a real darkroom (iOS)

От Marcus Carlsson


sМечтали ли сте някога да имате старомодната фотографска тъмна стая, но не сте разполагали с подходящото оборудване и време? Сега имате на разположение една такава стая безплатно, която ще се събира във вашия телефон.

Darkr е забавен и интуитивен начин да заснемете снимки на „лента“, която след това да проявите в тъмната стая. Ще можете да направите различните части на изображението по-светли или по-тъмни. Всичко е много добре подредено и интуитивно. Възползвайте се от уроците за това, как да използват всички инструменти в Darkr.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

Тагове: