Mimicker Alarm (Android)

От Microsoft Corporation


sMicrosoft Garage Project създаде ново Android приложение, наречено  Mimicker Alarm, с което ще ви накара да играете игри рано сутрин. 

Mimicker Alarm действа като нормална аларма за събуждане, но след като ви събуди, ще трябва да направите селфи с определена емоция. Но това не е всичко, защото приложението може да изиска от вас да направите снимка на обект с точно определен цвят или да повторите дадена фраза. Имате три избора: да изразите себе си чрез селфи, да уловите даден цвят или да повторите дадена фраза.

След като спрете звука на алармата, имате 30 секунди, за да завършите „играта“. Ако не завършите зададената ви задача за 30 секунди, звукът на алармата отново ще се включи, тъй като приложението ще сметне, че сте продължили да спите.

За щастие можете да изберете една от трите игри ръчно, което ще ви позволи да направите смешно селфи, вместо да тичате из жилището си, търсейки правилния цвят или изговаряйки сложна фраза.

Mimicker Alarm може да ви звучи като най-досадната аларма на света, но приложението наистина е проектирано да бъде забавно.


Цена: БезплатноGoogle AdSense (Android, iOS)

От Google Inc.


sПриложението за Google AdSense улеснява прегледа на основни данни от профилите ви в AdSense и AdMob. С него имате достъп до отчетните функции навсякъде, директно от мобилното си устройство. Приложението ви предоставя общ преглед на профила, както и достъп до подробни отчети за ефективността по всички основни показатели. Сред предлаганите отчети са: водещи рекламни елементи, канали, сайтове, държави и други. Отчетът за приходите в профила е достъпен и чрез приспособление с променящи се размери.

Моля, обърнете внимание: приходите от YouTube и от наследената версия на AdMob не са налице в това приложение.


Цена: БезплатноAirmail - Your Mail With You (iOS)

От Bloop S.R.L.


sAirmail е мощен имейл клиент за Mac, който сега е на разположение и за iPhone. Проектиран за последното поколение iPhone и iOS9, той поддържа 3D Touch, бърза визуализация на документи, създаване на PDF и лесна интеграция с други приложения и услуги. Налична е и iCloud синхронизация.

 

 Цена: 4.99 долара

Guides by Lonely Planet (Android, iOS)

От Lonely Planet Publications Pty Ltd


sВземете Lonely Planet с вас на вашето мобилно устройство, за да получите достъп до справочници за пътуване, съдържащи най-добрата информация за места и забележителности.

Всеки град е куриран от “туристически писатели”, които живеят и дишат в този град. Тяхната професионална работа служи като основа за най-доброто възможно изживяване за потребителя.

С офлайн картите, важните съвети, ще имате най-добрите преживявания по време на вашето пътуване.

Тази версия на приложението включва следните градове, като скоро ще се добавят и още: Амстердам, Банкок, Барселона, Пекин, Берлин, Бостън, Будапеща, Буенос Айрес, Кейптаун, Чикаго, Дубай, Дъблин, Хонконг, Истанбул, Киото, Лондон, Мадрид, Монреал, Москва, Ню Орлиънс, Ню Йорк, Париж, Прага, Рио де Жанейро, Рим, Сан Франциско, Сиатъл, Сеул, Шанхай, Сингапур, Санкт Петербург, Сидни, Токио, Ванкувър, Венеция, Виена, Вашингтон.

Открийте вашата дестинация с Guides by Lonely Planet.


Цена: Безплатно

FACIE (iOS)

От Facie Labs


sFACIE е бърз и забавен начин да споделите изискани селфита със света. Facie Labs са създали уникална колекция от мощни филтри и инструменти, изцяло проектирани, за да направят селфитата перфектни за секунди.

 

 

 


Цена: 3.99 евро

Series Tracker (Windows)

От XGENO Software


sSeries Tracker е най-добрият начин да откривате, управлявате и следите любимите си телевизионни сериали. Проектиран изключително за Windows 10 устройства.

 

 

 

 


Цена: Безплатно