Snow Report BG (Android)

От Manol Chalakov


sSnow Report BG ви осигурява достъп до над 40 камери на живо от българските зимни курорти: Банско, Боровец, Витоша, Пампорово, Чепеларе, Рилски езера, Добринище, Картала, Узана, Беклемето, Осогово, Копривки, Семково, Ком, Мальовица.

Можете да изпращате снимки през приложението за нов сняг, времето, състояние на пистите, лифтовете и др.

Актуална информация за курортите с работно време, контакти, цени и транспорт. Налични са офлайн карти на писти и лифтове и точното ви GPS местоположение.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 
        

Kickstarter (Android, iOS)

От Kickstarter PBC


sЗапознайте се с хиляди творчески проекти, всичките през Kickstarter приложението. Kickstarter е дом на една общност от хора, които работят, за да осъществят своите творчески проекти - от изкуство до игри, иновативни технологии, документални филми, и много, много повече.

Използвайте приложението, за да:

Откривате нови проекти

Получавате актуализации за проекти, които сте подкрепили

Откривате вашите приятели

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Music Memos (iOS)

От Apple


sMusic Memos, е най-лесният начин за авторите на песни да улавят и организират новите си музикални идеи. Използвайте iPhone, iPad или iPod Touch за записване на акустична китара, пиано, глас или всеки друг музикален инструмент. Записите са висококачествени и некомпресирани. След като сте ги направили, можете да им поставите етикети и да ги оцените, за да започнете изграждането на аудио библиотека.

Music Memos автоматично разпознава темпото, ритъма и акордите. Можете да добавяте коментари и текстове на песни или да споделяте вашите записи с приятели или директно в Apple Music Connect. Можете да пренесете любимите си идеи в GarageBand, за да продължите с изграждането на вашата песен.

Music Memos изисква Apple Music Connect профил.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Adobe Voice – Show your story (iOS)

От Adobe


sAdobe Voice ви помага да създавате зашеметяващи анимирани клипове за минути. Изберете от над 25 хиляди красиви емблематични образи, за да покажете своите идеи. Voice автоматично добавя кинематографични движения и саундтраци. Можете да работите с Adobe Voice на вашия компютър и след това да продължите работа на своя iPhone или iPad.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Dailymotion (Android, iOS, Windows)

От Dailymotion


wDailymotion е официалното приложение на популярния сайт за гледане и споделяне на най-популярните клипове в интернет. Използвайте персонализирани предложения и споделяйте вашите любими канали.

Насладете се на 4K съдържание. Излъчвайте живи предавания и създайте ваш собствен видео канал.

 

 

Цена: БезплатноAutodesk Pixlr (Android, iOS, Windows)

От Autodesk


wОтключете творчеството си с Pixlr - безплатния фоторедактор, който позволява да правите множество корекции на вашите снимки! Уловете всеки един момент и оставете своя отпечатък върху всяка снимка с над 2 милиона комбинации и безплатни ефекти. След това споделете директно в Instagram, Facebook, Twitter или други социални мрежи!

С Pixlr ще редактирате снимки като професионалист. Той разполага с всеки инструмент и ефект, от който ще имате нужда.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)