Truecaller (Android, iOS, WP)


sПомните ли огромните и тежки телефонни бележници, които неизменно стояха до архаичните ни аналогови телефони от 90-те години на миналия век? С тях спокойно можеше да проснеш в несвяст човек, ако той е имал неблагоразумието да те ядоса. За щастие това вече не може да се случи, тъй като те са в историята и едва ли ще се върнат някога, поне не и във физически вариант. Но защо не в цифров?


Truecaller е най-големият цифров телефонен бележник, който ще ви позволи бързо и лесно да се свържете с хора от целия свят. Приложението ви показва имената и телефонните номера на повече от 950 милиона души по света! Не е пропусната и интеграцията на Facebook и Linkedin.

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store


DU Battery Saver  (Android)


sСпестете до 70% от живота на батерията на вашите Android устройства! Полезните функции за управление на батерията и интуитивният интерфейс ще ви накарат да се влюбите в това приложение. Контролирайте с едно докосване параметрите, които ще оптимизират работата ви и ще ви отърват от притеснението, че батерията скоро ще се изтощи.


DU Battery Saver Pro версията автоматизира функциите от безплатната версия и добавя до 20% повече живот на батерията ви. Създайте график на енергоспестяващите режими за мощност или за време. Намалете консумацията на енергия на централния процесор (CPU), екрана, изключете автоматичните обновявания, Wi-Fi модула, Bluetooth приемника и т.н.
Красивият интерфейс в приложението и супер полезните приставки, които може да добавяте на екрана си, са признак за качество и внимание към детайла.

 

Цена: 1,43 лв.


Изтегли приложението от Google Play


Amstel (iOS)

s„Животът е това, което се случва, докато си зает с телефона!“ С този рекламен слоган Amstel представя приложението, което ще ви даде повече свободно време, тъй като няма да използвате телефона си в продължение на 8 часа. А за награда ще спечелите безплатна бира.

Запознайте се с Amstel Time! Повечето приложения ви карат да си губите времето, но Amstel Time ви дава повече свобода и безплатна бира. Свалете приложението сега и започнете да трупате часове за безплатен Amstel. За да спечелите от промоцията на Amstel, трябва да преминете успешно през 4 прости стъпки:

  1. Инсталирайте Amstel Time за iOS.
  2. Включете приложението след 18:00 часа и оставете телефона си настрана.
  3. Ако издържите повече от 30 минути без телефон, те ще влязат в статистиката ви.
  4. Когато съберете 8 часа, получавате безплатен Amstel!


*Съвсем скоро приложението на Amstel ще бъде достъпно и за Android устройства в Google Play.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


Belot Scorer  (iOS)


sBelot Scorer е предназначен за писане на резултати в играта белот.
Вече не е необходимо да носите лист и химикал или да пресмятате резултата, когато решите да играете белот. След като напуснете приложението, играта ви ще се запамети и ще чака да бъде продължена. Също така то пази и историята на вашите игри, за да си ги припомните, когато ви потрябват. Но и не само това. Belot Scorer ви дава и достъп до правилата на белота, в случай че възникне спор за определено действие в играта. Успех!

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Apple App Store


Voice Camera (WP)


sИскате ли да направите перфектни групови снимки на всички, включително и на човека, който снима, т.е. и на вас? С приложението Voice camera ще трябва просто да изкажете на глас ключова фраза, за да може да направите снимка. "Камера“, „Усмивка“, „Зеле“ или каквото си поискате... и готово.


Разработчикът на Voice Camera предупреждава, че това е ранна бета-версия, така че любезно ви моли да бъдете снизходителни, ако по време на работа срещнете някакви потенциални бъгове. „Моля, свържете се с нас в случай на проблем, за да можем да направим Voice Camera любимото ви приложение!“

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store


Podcast Lounge (WP)


sОбичате ли да слушате подкасти от различни източници бързо и лесно? Но какво е подкаст? За тези от вас, които все още не са наясно, пояснявам: подкаст е асинхронно радиопредаване, излъчвано по интернет. Подкастовете са аудио или видео файлове, достъпни за автоматично сваляне от интернет. Потребителите имат избор да ги слушат (гледат) на компютъра си или на своя смартфон.
С Podcast Lounge ще имате достъп до архив от 90 000 подкаста от цял свят директно от вашия Windows phone смартфон или таблет.


С богатия потребителски интерфейс ще можете да търсите и изтегляте любимите си подкасти без никакво усилие. А благодарение на невидимата синхронизация с последните излезли епизоди ще имате незабавен достъп до нужното ви съдържание веднага след като стартирате Podcast Lounge. Не пропускайте!

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store