AppLock (Android)

 

sС AppLock може да заключите своите SMS-и, списъци с контакти, пощата ви в Gmail, достъпа до Facebook, Google Play магазина, настройките, обажданията и всяко приложение, което си изберете!

С AppLock ще имате изобилие от възможности за защита на личните си данни. AppLock позволява да контролирате и кой ще вижда личното ви съдържание от снимки и видео файлове. Дори може да изберете определени снимки, които да накарате да „изчезнат“ от вашата фото галерия, но да бъдат лесно достъпни чрез лесен за въвеждане PIN код.

С помощта на Lock App никога повече няма да се тревожите:

  • да дадете телефона си на приятел/ка, за да играете игри
  • да дадете телефона си на колега, за да хвърли един поглед
  • че личните ви данни, записани в някое приложение, могат да бъдат прочетени от някой
  • че децата ви могат да променят настройките на смартфона ви, докато играят игри на него

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play


Drippler (Android, iOS)

 

sОткривайте нещо ново за вашето Android устройство всеки ден! Изтеглете Drippler, за да получавате съвети и да откривате нови функции, приложения, актуализации, аксесоари и много други полезни неща.

Присъединете се към милионите потребители, използващи Drippler! Интересното при това приложение е, че когато го инсталирате и стартирате за първи път, то ще сканира устройството ви и ще го разпознае в детайли! Въз основа на това Drippler ще намери всякаква полезна и актуална информация за него и ще ви я предостави по един много удобен начин, чрез добре структурирани секции и с предварително зареден текст и снимки.

А когато нещо ви грабне вниманието, Drippler ще ви пренасочи към източника, препращайки ви чрез браузъра в съответния сайт. Drippler работи на Andorid устройства с версия от 2.3(Cupcake) нагоре, до 4.3(Jelly Bean)!

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


Uber (Android, iOS)

 

sПреди да ви представя това приложение, само ще кажа, че услугата, която предлага то, не е налична в България, но това не значи, че няма да ви бъде полезно, ако често пътувате в държавите, в които то се поддържа.

Uber е едно страхотно приложение, с което ще почувствате специален. Но защо?

Представете си, че сте в град, в който не знаете нито телефоните на местните таксита, нито тяхната цена или дори не разполагате с достатъчно валута. Тогава на помощ ви идва Uber! След като предварително сте изтеглили приложението и сте се регистрирали, ще може да използвате автомобилните услуги на UBER, като просто споделите вашето местоположение със съответния бутон.

На картата пред вас ще видите наличните Uber коли, ще може да изберете типа автомобил и дори да видите кой шофьор управлява всяка от тях. След това изчакайте на мястото, от което сте пуснали заявката си, и до няколко минути до вас ще спре черен автомобил (запазена марка за Uber) и ще ви откара там, където поискате. Прекрасното в Uber е, че няма да ви се налага да плащате физически на шофьора, защото сметката ще се плати автоматично през Uber профила ви (изтегляйки пари от кредитната ви карта, която сте регистрирали по-рано).

Ако сте доволни от услугата и от шофьора, може да дадете своята оценка чрез 5-точкова система, а резултатът ще бъде запаметен в базата данни на приложението. Същото може да направи и шофьорът към вас, така че и вие трябва да бъдете любезни, ако искате отново да използвате услугата. Uber е висококачествена таксиметрова услуга от ново поколение, която тепърва се развива и се появява във все повече градове, а някой ден може би и в България.

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


Fotos (iOS)

 

sДобре дошли във Fotos, приложението, с което лесно и стилно ще организирате и подреждате вашите снимки.

Предполагам винаги сте искали да намерите определена снимка във вашето устройство, без да се изисква безкрайното превъртане през целия ви албум!? Това става все по-отегчително, защото с времето и с увеличаващия се брой снимки цялото начинание се превръща в търсене на игла в купа сено.

Fotos ви предлага нов и атрактивен начин да организирате галерията си със снимки. Използвайки приложението, вие ще можете да отбелязвате снимките си с избран от вас текст, с който ще може да ги намирате след това. Създайте тематични албуми и ги подредете според вкуса си. Наскоро някой ваш близък е имал рожден ден и вие търсите определена снимка? Няма проблем, ако използвате Fotos! Чрез системата за отбелязване просто въведете ключовите думи и снимките ще се появят пред вас!

 

Цена: $0,99

Изтегли приложението от Apple App Store


Adidas miCoach (Android, iOS, WP)

 

sПревърнете телефона си в личен треньор с miCoach.

Приложението е вашият умен асистент, който ще ви прави компания, докато тичате. miCoach използва GPS модула за определяне на местоположението ви и треньорски напътствия в реално време, независимо дали сте на закрито или на открито.

Освен това ще получите и достъп до стотици упражнения за постигането на вашите фитнес цели. miCoach черпи опит от много топ спортисти на adidas, за да предложи най-добрата скорост на обучение, издръжливост и сила. Тренирайте умно и подобрете резултатите си с miCoach!

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store


Comic Time

 

sОбичате ли комиксите? Тогава е време за Comic Time...

Пригответе се да изпитате страхотно комикс изживяване на своето Windows Phone устройство. Comic Time е красиво и интелигентно мобилно приложение за четене на комикси. Изтеглете любимите си комикси и се пригответе да се потопите в тях директно от смартфона или таблет си.

Comic Time разполага с иновативен интелигентен режим, който оптимизира комиксите, като използва сложни алгоритми за обработка с цел откриване на общия комиксов панел във всяка страница. С този режим ще виждате само един панел в реално време. Така ще оптимизирате четенето на интересните комикси от мобилното си устройство.

 

Цена: $0,99

 

Изтегли приложението от Windows Phone Store

Макар че приложението не е налично в Google Play и App Store, ви предлагаме един много добър заместител.