Скъпи читателю, Go Taste Experience те кани на една по-различна среща.

На 29 януари, точно в 19:30 ч., включваме живата връзка към едно пълноценно преживяване и обръщаме внимание на малките неща в живота. Без значение къде се намираш, заедно ще забъркаме един екстравагантен коктейл от общуване, забавление и експеримент в едно.

Каним те на онлайн събитие, което ще разкаже за три любими компонента по пътя към идеалната петък вечер – уиски, коктейли и храната, с която си подхождат. Излъчваме на живо с лайв стрийм от Barbecue Brothers. Вечерта ни е посветена на уискито, културата на употреба на тази напитка и храната, с която си подхожда.

Говорим за кехлибареното питие и показваме два коктейла с Jim Beam Bulgaria, които всеки може да направи и сам вкъщи. Ти седиш на първи ред или ако предпочиташ – точно на бара, а пред теб миксираме тънкостите, с които да поглезиш сетивата си, където и да се намираш.

За да изживееш пълното преживяване, вземи кутията, в която сме приготвили съставките, необходими за направата на Beam Winter Sour, и 20% отстъпка на всичко в менюто на Barbeque Brothers:

Jim Beam White – 0.05 л
лимон
бурканче кленов сироп
чили
канела
стъклена чаша за уиски Jim Beam

За мезе приготвяме храна и си облизваме пръстите, под които се раждат тайните на истински доброто барбекю. Можеш да се включиш в Go Taste Experience, като гледаш излъчването на живо в YouTube и Facebook в каналите на Go Guide. За да изпиташ пълното преживяване, вземи кутията, в която се крият съставките, необходими за направата на Beam Winter Sour, а как се прави коктейлът, ще видиш на 29 януари.

Освен това в кутията ще намериш 20% отстъпка за всичкo от менюто на Barbecue Brothers, a коя храна и защо си подхожда най-добре с уиски коктейлите, ще покажем по време на Go Taste Experience.

Цената на кутията е 12.99 лв. с безплатна доставка в рамките на град София. Извън София доставката се извършва по куриер и се поема от купувача.

Не забравяйте: как се прави коктейлът, коя храна и защо си подхожда най-добре с уиски коктейлите, ще говорим и покажем как да приготвяш по време на Go Taste Experience на 29 януари, на живо във Facebook и YouTube. Всичко това ще бъде възможно с помощта на The Event Company.

Наздраве и до скоро!

Тагове: