Единственият по рода си регионален форум за инвестиции и финанси Investor Finance Forum, организиран от Investor.bg, ще отговори на въпроса, в кои финансови инструменти да инвестираме днес. На 1 декември в Интер Експо Център, София, ще се съберат международни професионалисти от сферата на финансовите, капиталовите и валутните пазари.

Сред горещите теми на тазгодишната финансова конференция са тенденциите при договорните фондове, криптовалутите и инвестициите в новата икономическа обстановка. Шестото издание на форума ще представи последните тенденции в различни финансови сфери и ще даде възможност на международни специалисти да участват в дискусии по топ темите в панела Investor Day. Модератор ще бъде водещият на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria Иван Нончев.

Специален гост на форума ще бъде един от доказаните и успешни европейски трейдъри и шампион от FxDay Madrid 2017 Тарек Елмархри. Как да инвестираме умно в криптовалути - ще разкрие в лекцията си Зак Харви, съосновател на Lamassu Bitcoin Ventures.По ключовите за глобалната икономика теми ще говори Дидие Боровски - директор макроикономика на Amundi Asset Management Paris. Във фокуса на събитието са и тенденциите при договорните фондове, които ще коментират представители на Bloomberg и Metlife.

Шестото издание на Investor Finance Forum ще обърне специално внимание на стратегиите за валутна търговия и психология на инвестирането.

Как да се подготвим за регулациите, ще бъде темата във фокуса на Investor Day на 1 декември. Тя е част от панела „Директивата за пазарите на финансови инструменти MiFID 2“. А още по-детайлно в темата ще навлезе адвокат Катерина Краева – партньор в адвокатска кантора Wolf Theiss и член на съвета на Българо-британската бизнес асоциация, специализирала в областта на сделките с финансови инструменти. Тя ще представи GAP анализ на новите регулации.

Повече подробности за програмата и регистрация вижте тук.

Тагове: