Как технологичните иновации променят работния процес и какво е бъдещето му? Отговорите ще даде третото от поредицата онлайн студиа на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow. Дискусията може да проследите на 14 октомври от 14:15 часа нa живо на Investor.bg.

След като предишните две онлайн издания на Tech of Tomorrow анализираха влиянието на технологиите върху бизнеса и здравеопазването, третото студио на Tech of Tomorrow ще се фокусира върху иновациите и бъдещето на работните процеси. Експерти от водещи компании от България и Европа ще коментират промените на пазара на труда, които технологиите налагат, и как може да се оптимизира дистанционната работа, към която за известно време премина голяма част от света.

Любомила Йорданова, основател и главен изпълнителен директор на PlanA.Earth, и Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на Allterco Robotics, ще говорят за устойчивото развитие като предпоставка за растящ бизнес. Емил Табаков, старши продуктов мениджър в Coursera, ще постави акцент върху образователните технологии. Сред участниците в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow е и Огнян Юскеселиев, директор „Услуги за модерно работно място и приложения“ в Telelink Business Services. 

Модератор на онлайн събитието на Investor.bg ще бъде Саша Безуханова, старши изпълнителен директор, ангелски инвеститор, филантроп и основател на MOVE.BG.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате тук.