Новата дигитална платформа на Vivacom, носеща името EON, е еманация на модерното забавление. Тя съчетава ултрабърз интернет и изцяло нова телевизионна услуга, съдържаща страхотни и иновативни функционалности, като например 7-дневен архив на над 200 ТВ канала, както и един от най-големите каталози с качествено видео съдържание. В своеобразната видеотека можете да откриете над 10 000 интересни заглавия, които непрекъснато се обновяват, за да ви дадат безкрайни часове ултимативно забавление.

EON се предлага с приемник, базиран на познатата операционна система Android TV, който превръща всеки обикновен телевизор в умно устройство – с него разполагате с достъп до интернет, YouTube и богатството от приложения, налични в Google Play. EON дава възможност за създаване на до 5 профила, като има опция и за специален детски профил, който осигурява забавно и безопасно съдържание за най-малките членове на семейството.

Ако вече разполагате с умен телевизор от списъка тук, можете да използвате платформата EON и без приемник – необходимо е само да изтеглите приложението EON Smart TV.

В пакетите EON е включен и достъп до мобилно приложение, с което имате достъп до платформата през телефон, таблет или компютър/лаптоп. Там гледате всички канали и видеотеки, включени в абонамента ви, а интерфейсът е еднакъв за всички устройства.

Повече за иновативната платформа EON разберете в нашето видео ревю, както и на vivacom.bg:

Снимка: HiComm

Виж още: Любомир Малоселски: Време е за неограничена комуникация (Интервю)