Caviar, популярна луксозна марка, по-известна с това, че поставя истинско злато върху продуктите на Apple, насочи вниманието си към Tesla и по-точно Model S Plaid+. Те са създали най-скъпия и най-екстравагантен автомобил Tesla досега.

В момента наистина има доста компании, които работят по модифициране и настройка на автомобили на Tesla. Unplugged Performance е известно с това, че пуска модове за подобряване на производителността, а други компании като T Sportline правят естетически модификации.

Caviar обаче далеч не се интересува от това.

Всъщност не става въпрос за дизайн или изпълнение. Те просто искат да направят нещата по-екстравагантни. В резултат компанията обяви MODEL EXCELLENCE 24K, който реално е Tesla Model S Plaid + със златни облицовки.

"Творците на марката създадоха ексклузивен концептуален автомобил Tesla Model S. Електрическият автомобил е представен в черно и украсен с декоративни елементи, покрити с 999-каратово злато в техника с двойно галванично покритие. Решетката на радиатора, страничните прагове, дисковете, огледалата за обратно виждане и елементите на задната и предната броня са в златист цвят."

Както можете да видите, Caviar проектира нова предница с фалшива решетка, направена от истинско злато, както и нови златни панели и джанти.

Компанията продава модифицирания си Tesla Model S Plaid+ за 300 000 долара, което е 135 000 долара надценка спрямо онези 164 990 долара, колкото ще ви струва Model S Plaid+ с всички екстри. Caviar казва, че планира да направи 99 от тях в ограничено производство.

Снимка: Caviar

Виж още: Нова порция информация за трите гъвкави телефона на Samsung за 2021 г.