Land Rover е официалният автомобилен партньор на Virgin Galactic, който ще осигури на космическата компания на Ричард Брансън коли за използване в нейните дейности. Автопроизводителят е подготвил специално издание на един такъв модел, но за да си го купите ще трябва да летите най-напред със SpaceShipTwo до ръба на космоса.

Тoку що обявеният Range Rover Astronaut Edition е наличен само за онези, които се запишат за космическата програма на Virgin Galactic. Огромният джип има тематично издържан интериор и екстериор, които напомнят за космическото пътешествие на бъдещите му собственици. Разцветката е в стил Zero Gravity Blue, като е цветът е вдъхновен от дълбината на нощното небе. Окраската се допълва от няколко емблеми и елементи със силуета на космическия кораб на Virgin Galactic.

Виж още: Едно Lenovo с цял червен: флагманът Z6 Pro Ferrari Edition

Отвътре поставките за чаши са изработени от корпуса на предишния кораб Unity, a по-късно ще можете да ги замените с парченце от кораба, на който сте летели. Дръжките на вратите са изработени от алуминий, а на седалките са избродирани инициалите на космическите туристи.  

Началната цена на този космически джип все още не е обявена, но стандартният Range Rover струва 140 000 долара. Разбира се, ако имате достатъчно пари, за да платите 250 000 долара за 90-секундно изживяване в нулева гравитация, цената на колата едва ли ще ви притеснява.

Тагове:
Най-четени
Всички

Huawei към Тръмп: „Не искаш да ни караш да се конкурираме с Google”

290 | 19.08.2019
Още от Tech

Около 50 млн. гъвкави телефона ще бъдат в ръцете ни към 2024 г.

13 | Преди 18 ч.