Известната със спортните си аксесоари компания Under Armour ще изработи космическите скафандри за пилотите на Virgin Galactic. Пак тя ще проектира и произведе техните обувки, обличайки пасажерите в историческия първи комерсиален полет в Космоса за компанията на Ричард Брансън.

Освен това специалистите на Under Armour ще подготвят програмата за физически тренировки като част от подготовката за полетите на Virgin Galactic.

В този момент подробностите за космическото облекло са ограничени. Според компаниите подготвените от Under Armour скафандри ще бъдат проектирани така, че да осигурят на носещите ги "подобрена производителност" чрез смесване на "безопасност, полезност, комфорт и стил". В допълнение към създаване на съоръжения за изследване на Космоса Under Armour също осигурява униформи за екипа на Земята. Инженери, треньори на космонавтите и оперативни агенти за контрол на мисиите, които работят в съоръженията на Virgin Galactic в космодрума "Америка" в Ню Мексико, ще бъдат облечени по проект на UA.

Virgin Galactic планира да покаже пълната гама от дизайни, изработени от Under Armour, по-късно тази година. Компанията планира да стартира първия си търговски полет преди края на 2019 г., въпреки че в миналото е пропускала целевите дати за стартиране и претърпя значителни неуспехи. Компанията успешно стигна до Космоса за първи път през последния месец със своя суборбитален космически кораб SpaceShipTwo.

Samsung обясни защо трябва да сме развълнувани от Exynos 9820 в Galaxy S10
---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: