Бордът на директорите на Tesla разследва физическа конфронтация между шефа на компанията Илон Мъск и бивш служител, случила се през септември миналата година.  Инцидентът е поредният в серията доклади за избухливия Мъск, който има не особено полезния навик да крещи и уволнява своите служители.

Конкретната случка е станала, когато току що напуснал високопоставен служител се завърнал в офиса на Tesla в град Фремонт, за да се сбогува с бившите си колеги. Според свидетели, пожелали анонимност, Мъск се разкрещял на служителя с настояване да напусне, завършвайки с I will nuke you! (ще те взвривя!), ако оттук насетне си позволиш да навредиш на Tesla. Според очевидци впоследствие Мъск изблъскал човека, който се опитвал да си вземе раницата. Информацията за степента на физически контакт не е категорична, но независимо от това колко сила е употребил шефът на Tesla, това било достатъчно, за да започне разследване от страна на борда.

В последно време Мъск има доста проблеми, включително и с финансовия регулатор на САЩ заради постовете му в Twitter.

С това шефът на Tesla показва, че в не едно и две отношеиня е въздух под налягане, който доста често не може да управлява своите чувства и действия, а какво остава за цяла компания.

КАМЕРА ТЕСТ: Колко добре всъщност снима Huawei P30 Pro (ВИДЕО)