Невинаги е лесна задача да се справим с бюджета, с който разполагаме. Често ни се струва, че държим нещата под контрол, но при първия непланиран разход губим почва под краката си. Това важи с особена сила в условията на пандемията, която драматично и за постоянно промени живота ни, а с това и много от навиците и нуждите на нашето ежедневие. Днес повече от всякога имаме нужда от гъвкави разплащателни инструменти и възможност да реагираме в реално време, вместо да пилеем ценни часове във висене по опашки и попълване на купчини документи.

За да не се стига до подобни стресови ситуации, трябва да знаем как и колко да харчим, мислейки в дългосрочен план и опитвайки се да претеглим рисковете. Подобна задача не е лесна, но за модерните потребители, мобилни, образовани и винаги свързани – това е не толкова проблем, колкото предизвикателство. А предизвикателствата се преодоляват, особено когато имате доверен и надежден съюзник за успешно управление на личните финанси.

CASHIO е дигитална услуга от ново поколение, която позволява кандидатстването и получаването на кредит с няколко клика на екрана на умното устройство. Предложенията на компанията са полезна и навременна иновация, защото елиминират нуждата от много кредитни и дебитни карти в портфейла, защото без допълнителни такси и с помощта на лесно за ползване приложение потребителите с лекота усвояват желаната сума. Така CASHIO предлага дигитален потребителски кредит от ново поколение с изцяло онлайн услуга за предоставяне, обслужване и плащане – бързо, надеждно и безопасно, точно както трябва да бъдат деловите отношения в новото нормално.

Клиентите се обслужват на иновативен уебсайт, в който са внедрени най-новите технологии. Лек, удобен за работа и силно оптимизиран за мобилни устройства, CASHIO.BG бързо се нареди на челните места на Google по бързодействие, яснота на информацията, оптимална структура и проста интуитивна навигация. Комбинацията от кеширани изображения, светкавичен отговор от бек-енда, както и оптимизираните връзки с Google Tag Manager и Facebook Pixels предлагат офертите по естествен и очакван за клиентите начин. Фронт-ендът е реализиран със специално разработени css елементи, а бек-ендът се базира на ISAPI технология.

Сайтът предлага и чат с колцентър агент, който може да асистира в реално време и да навигира клиента през процеса.

От гледна точка на SEO оптимизация стратегията е да се използва само най-необходимото, но прецизно изпълнено с фокус към удобството на клиента и точността на информацията, с което сайтът печели сериозен рейтинг в търсачките.

Компанията е разработила всички свои продукти и процеси с една единствена цел – да бъдат точно това, от което клиентите ѝ имат нужда, затова и те могат да избират най-удобния за тях начин на ползване и връщане на кредита, като дори сами посочат удобна за тях дата за плащане.

Гъвкавостта в подхода се изразява под формата на две услуги, предлагани съобразно нуждите на потребителите. CASHIO Wave е кредитен лимит за суми от 100 до 1000 лв. със срок до 12 месеца. Той може да се погасява на части според желанието на клиентите. С други думи всеки сам решава колко да внaся в рамките на периода, а всяко постъпление е с възможност за ново револвиране.

Този вариант предлага всеки сам да избере сумата, която е необходима. Тя ще е налична за 12 месеца – период, през който клиентите могат да теглят, връщат, така че да разполагат с допълнителни средства през цялото време. Главното удобство тук е, че този начин на ползване на CASHIO носи лекотата за самостоятелно разпределяне на парите, които се връщат.

На свой ред CASHIO Fiх обхваща суми от 100 до 5000 лв. за срок от 3 до 24 месеца. Погасяването се извършва на равни, фиксирани вноски всеки месец. Така потребителите винаги знаят точно колко трябва да внасят и след като имат ясна визия за размера на месечния си разход, могат да планират по-точно бюджета си.

Голямо предимство е, че всеки сам може да избере удобната дата на плащане – дата на падеж. Това ще е числото, на което всеки месец трябва да се преведе точният размер на вноската. А за да се чувстват спокойни потребителите, те могат да се съобразят с датата, на която получават възнаграждение или друг сигурен доход. Разбира се, доброто планиране на подобни финансови ходове изисква да се обърне внимание на размера на месечната вноска. Логичните въпроси тук са дали тя отговаря на бюджета и могат ли хората да я плащат всеки месец, без това да натовари разходите им?

Промените, донесени от пандемията, ще бележат задълго начина ни на живот. Хората обаче са доказали, че са адаптивни и гъвкави и умеят да извличат максимума от всяка ситуация. Финансовата отговорност и разумното планиране на личния и семейния бюджет ще продължат да бъдат изключително важни за умелата навигация в несигурното бъдеще. Претеглянето на възможните рискове е също важен етап от плана за приходи и разходи. Ето защо компания като CASHIO, която, въпреки че е нова на пазара за потребителско финансиране, се слави с отлична репутация и изгодни условия за кредитиране, може да бъде важна първа спирка в планирането на годишния бюджет. Компанията предлага на своите клиенти оптимални финансови продукти, които могат да бъдат насочени към индивидуалните желания на всеки един кредитоискател. Подобен вид кредити са изключително ефективно решение за личните финанси, като например при стартирането на дребен до среден бизнес или за подкрепа на семейния бюджет. Накрая, но не по важност – потребителските кредити от CASHIO се отпускат изцяло онлайн. Това е в огромен плюс за всеки потенциален клиент на бранда, тъй като в случая необходимостта от редене по опашки и попълване на купчини документи напълно отсъства.

Снимки: CASHIO

Виж още: Cashio е дигитално решение за гъвкави и удобни потребителски кредити