В условията на забързаното ежедневие и особено на фона на предизвикателствата, които 2020 г. ни донесе, всеки от нас търси начини да оптимизира времето си. Онлайн платформите са най-лесният и точен път към това и вече има решение, което да отговори на нуждите на съвременния човек. То се нарича Cashio и идва точно навреме като изцяло дигитална услуга за потребителско кредитиране. Cashio не е бърз кредит, а предлага достъпно финансиране без обезпечения и гаранции, с бързо одобрение и превод на пари в банковата сметка.

Продуктите на Cashio са разработени така, че да отговарят на разнообразните потребителски потребности. Двете линии – Fix и Wave – позволяват тегленето на суми от 100 до 5000 лева онлайн, като клиентът сам посочва как ще е най-удобно за него да ползва и погасява, има предимството да избира дата на падеж и да създава собствен електронен профил, от който контролира и управлява кредита си.

Благодарение на гъвкавите планове сами определяте кога и колко да върнете по кредита. Най-напред, Cashio Wave предоставя кредитен лимит от 100 до 1000 лева за срок от 12 месеца. Именно този план дава на клиента спокойствието да разполага с одобрена сума, която ползва и погасява с произволни вноски, неограничен брой пъти и когато пожелае. Клиентът плаща само за това, което ползва, и получава отново това, което внася. Налично е в личния профил на клиента като допълнителна сума. Тя се усвоява бързо с клик върху бутон и се превежда директно в сметката му. Това, което дава още по-голяма свобода с Cashio Wave, е, че услугата се предоставя изцяло виртуално, без да е необходима нова пластика – при това без такси за издаване, преиздаване и обслужване.

На свой ред, ако се нуждаете от 100 до 5000 лева, тази възможност ни предоставя Cashio Fix. Чрез него всеки потребител може да изтегли желаната от него сума, като я погасява с равни фиксирани вноски всеки месец със срок от 3 до 24 месеца. Тази услуга позволява на клиентите да имат ясна представа за размера на месечния си разход и по-лесно да планират бюджета си.

Като всяко качествено дигитално решение Cashio държи на бързината и лекотата, затова и целта му е да създаде спокойствие и сигурност у клиентите, като предлага иновативни решения за достъпно финансиране директно от телефона или компютъра. Компанията се стреми да даде възможност на хората от ново поколение, които работят изцяло онлайн и търсят безопасни решения, да теглят удобната за тях сума независимо дали притежават собствен бизнес, работят на постоянен договор или са на хонорар.

Cashio предвижда нуждите на всеки един от клиентите си, което я прави точната платформа за всякакъв вид финансови потребности. Брандът се отличава и визуално от всичко познато на пазара, като преобръща представите за кредитиране с модерно потребителско преживяване. Част от идентичността на бранда е отличаващият се и лесно разпознаваем звук „точно на пари“, който да напомня, че Cashio и финансовите решения, които предлага, са на клик разстояние. Можете да го чуете по радиото, в официалния сайт на Cashio и на други изненадващи места.

Ако всичко това ви звучи интересно, ето и най-важното: всеки, кандидатствал и усвоил кредит през сайта Cashio.bg в периода от 10.11.2020 г. до 31.12.2020 г., получава шанса да се сдобие с някои от най-търсените и модерни устройства от ново поколение, а именно: Samsung Galaxy Z-Flip или Bluetooth слушалки Samsung Galaxy Buds. Общите условия на кампанията можеш да видиш на сайта на компанията.

Снимка: cashio

Виж още: Резултатите на iPhone 12 в Geekbench разкриват съвсем скромен ръст в производителността

Тагове: