Те са невъзпятите икони на града: понякога ретро, друг път последен писък на модата; непознати и култови; вдъхновени от световната сцена и същевременно неподправено софийски. Виждаме ги по „Шишман“, разхождат се по „Графа“ и пресичат на кръстовището на „Раковски“, за да се спрат за малко пред НАТФИЗ. Нямат търпение да дойде пролетта, за да излязат от зимната си какавида и да се превърнат в красиви пеперуди, окрилени от топлото време. Те са дрехите, бижутата и аксесоарите, които се движат, носени през живота от яките хора на София, България и седемте континента.

Night Market vol. IV е първото онлайн издание на събитието, което събира на едно място всички местни дизайнери, майстори на занаятите, повелители на аксесоарите и автори, които искаш да познаваш. Ама наистина всички.

На 24, 25 и 26 февруари най-добрите сред българските независими стрийт дизайнери и творци се събират във виртуалното пространство на Night Market, за да се насладим на специално подбрани артикули от всякакво естество. В специално изграден микросайт поместваме артикулите на всички изложители, можем да пазаруваме и да се запознаем с работата на съвременните български дизайнери, докато се наслаждаме на виртуалното проявление на събитието. За калпак на всичко това, Dragoe е подотвил специален DJ сет за събитието, за да си пазаруваш и разглеждаш, докато слушаш супер свежа музика - точно в традициите на Night Market да съчетава базар и парти в едно.

Night Market ще бъде отворен в трите дни между 18:00 и 06:00 ч. на nightmarket.bg, а пазаруването ще става лесно благодарение на генералната подкрепа на Pop Up от Econt – платформата, която помага да продаваш и пазаруваш сигурно, бързо и лесно.

Сред изложителите по време на Night Market ще видим някои от най-успешните български брандове, сред които Bare Hands Society, Shulka, 45 Street, Stinky Socks, Knapp, Kloshar bags, Eastern Europe Finest, Goloka Wear, Square, Noks, Picenca, Kipra by Mangoshee, МАНЯК, Melanin, Deep Delicate, Low Life Arts, Nadya Ofan, Nimeria Shop, Cool Souls и още, които предстои да обявим.

Освен от тях ще можеш да пазаруваш и от специалните селекции находки, които ще ни приготвят Ирина Денева (When_you_wander_what_to_wear) и Николай Въжаров, на когото дължим идеята зад Night Market.

Night Market се осъществява с подкрепата на PokerStars, където ви очакват разнообразни кариерни възможности в областта на ИТ, работа с клиенти или маркетинг. Ако търсиш нови възможности или старт в кариерата, това пък може да бъде твоят шанс да станеш част от печелившия отбор на водещата компания в iGaming индустрията.