През юни Ubisoft описа размера на картата на Assassin's Creed Mirage като по-близък до този на Константинопол в Revelations или Париж в Unity, а не до обширните карти с много държави в по-новите Assassin's Creed игри. Сега в интервю за френския YouTube канал Julien Chièze водещият продуцент Фабиан Саломон заяви, че ще можем да превъртим Mirage за 20 до 30 часа.

Обсъждайки вътрешните тестове на Assassin's Creed Mirage, на които играта се подлага в момента, Саломон каза: "Последните резултати, които получихме, са средно 20 - 23 часа. Това може да достигне до 25 - 30 часа за онези, които искат да видят всичко, а за тези, които ще бързат с играта, ще кажем, че ще са около 20 часа".

Това би поставило Mirage в съответствие с ранните игри Assassin's Creed, които имаха тенденция да достигат максимум около 40 часа, където завършването на Odyssey или Valhalla ще струва повече от 100 от ценните часове на живота ви.

Действието на Mirage ще се развива в Багдад през IX век и изглежда като целенасочен опит за връщане на поредицата към нейните корени. Тя е фокусирана върху един град, а не върху отворен свят, главният герой Басим е по-скоро експерт по стелт и паркур, отколкото воин и дори връща убийствата на пейка. Изглежда, че социалната хитрост и оръжия като стрелички за удар са на дневен ред.

Assassin's Creed Mirage ще излезе на 12 октомври чрез Ubisoft Connect и Epic Games Store. Датата на пускане на Steam версията все още не е обявена.

Снимка: Unsplash

Виж още: Тениска с вибрация на Assassin's Creed обещава непознати усещания

 

Още от Play