Серията електронни игри Arkham, посветена на Черния рицар, е една от най-добре представящите се поредици. По всичко личи, че предстоящото приключение на Батман (Batman) ще бъде най-щурото до този момент.

В Arkham Knight играчът ще се изправи срещу някои от най-големите врагове на Батман – Двуликия (Two-Face), Харли Куйн (Harley Quinn) и Плашилото (Scarecrow). Интересно е, че в играта ще видим и изцяло нов злодей, създаден специално за нея - Arkham Knight. Той наподобява Батман и е описван като негова "милитаризирана версия".

 

 

Не трябва да пропускаме и всички лошковци, които стоят между героя и архизлодеите. Най-новият трейлър, посветен на предстоящата игра, представя част от ниво, наречено Ace Chemicals Infiltration. Клипът ясно показва какво могат да очакват играчите – механиката на геймплея и страхотните визуални ефекти. Батман се справя с цяла армия от врагове – първоначално, използвайки уменията си да се промъква, а впоследствие – батмобила си.

Въпреки че в някои моменти можете да загубите представа за случващото се, което е нормално, тъй като това е сбор от различни сцени, не може да пропуснете колко добре изглежда играта. Отново виждаме, че батмобилът има сериозна интеграция в геймлея. Играта излиза на 2 юни 2015 за Playstation 4, Xbox One и PC. Kакво мислите за Batman: Arkham Knight?

Видяхте ли батмобила от "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта"?