Bethesda вече разпали въображението на геймърите като обяви, че работи по цели три нови игри, две от които са "по-големи от всичко, което студиото някога е правило".

Компанията изпрати своята покана за предстоящото си представяне на Е3 2017 и както обикновено, веднага започнаха спекулациите за това какво можем да видим там като анонси.

На самата покана хитроумно са изобразени поредица от IP-та на компанията, които са:

Dishonored 2
Prey
NEW IP
The Elder Scrolls V: Skyrim
DOOM
Quake Champions
NEW IP
Fallout 4

Какъв е случаят с тези игри?

Dishonored 2 вече излезе, но досега не е получила DLC, така че явно ще има анонс на допълнително съдържание. Prey излиза след броени дни, така че вероятно отново става въпрос за DLC. Включването на Elder Scrolls в поканата подсказва за дългоочакваната Nintendo Switch версия на Skyrim, а вулканът на заден фон пък загатва за Morrowind експанжъна на Elder Scrolls Online.

DOOM излезе през 2016 г- и също не е получила експанжън, което може да бъде поправено на Е3 2017. Fallout 4 ще получи VR версия, която вече ни бе обявена покрай анонса на Project Scorpio, така че навярно тук ни очакват новини и по двете линии.

Накрая, остават две напълно нови и мистериозни IP-та, които не са част от каталога на Bethesda. Презентацията на компанията е насрочена за неделя, 11 юни, така че все още имаме време да спекулираме.

Тагове:
Още от Play