За вярване или не, поредната, 4-та част от поредицата Devil May Cry ще се появи за нашето любимо PC. По начало поредицата беше запазена марка за PS2, но с третата част, която беше и първата серия от култовата поредица, която дебютира за компютър, изглежда, че вече не е нужно да имаме Play Station, за да станем част от най-култовата геймка за всички времена.

Devil May Cry 4 ще се появи за PC през лятото, но по-рано ще бъде пуснато демо. По всяка вероятност, това "по-рано" ознава май/юни, което значи, че остава само малко, преди да се впуснем в грандиозното приключения на героя Nero, който замести досегашния, превърнал се в икона Dante. От Capcom обещават, че те не само ще поднесат играта, но и ще се възползват от невероятната мощтна компютърната платформа. Така ще са налични по-високи резолюции, по-детайлни текстури, по-висок фрейм рейт и всичко това под DX9 и DX10. В сравнение с конзолният си вариант, DMC4 за PC ще донесе два ексклузивни режима на игра: Turbo Mode и Legendary Dark Knight Mode. Първият ще направи играта изключително бърза, с което ще допринесе за повишаване на и без друго високата динамика, с която убиваме противниците. Вторият вариант ще предложи на играча възможност да се сражава срещу "огромен брой от противници", като изпълнява определени мисии.

Kaкто вече казахме, играта ще се появи през лятото и разработчиците обещават, че ако имате контролер за компютъра, изживяването ще е незабравимо, но ако искате да играете с мишка + клавиатура, то те ще се постраят усещането да е почти същото като с пад.

Тагове: