Duke Nukem Forever обявена за края на 2008! Едва ли има човек, който да не е чувал за Duke Nukem Forever, играта обявена, че ще излезе на пазара в далечната 1997 година, която до ден днешен не е видяла бял свят. Играта, която излиза почти през две години е обявена за края на настоящата.

Скот Милър, президент на 3D Realms, компанията, която даде на света поредицата Duke Nukem 3D е обявил в електронно съобщение, че точна дата за сега няма, но компанията има готовност да пусне играта в края на 2008 година. Другото стряскащо е, че според него, много вероятно е играта да се появи за "големите трима" или иначе казано - PS3, Xbox360 и PC.

Играта ще ни срещне отново с краля на черният хумор, човека, за когото избиването на извънземни е "Лесна работа" ("Piece of Cake" е култовата реплика, станала емблематична за Duke). Разработчиците обещават напрегнат и супер динамичен геймплей и много нови и запомнящите реплики на главния герой. Всичко това гарнирано с детайлни персонажи и страхотен левъл дизайн. Удоволствието ще се допълни от моушън кепчъринг на движенията и реалистична система за щети по тялото на героя и противниците.

Но в крайна сметка, дали обещанието ще се спази, никой не може да каже, когато става въпрос за Dukem Nukem Forever.

Тагове:
Още от Play