Десетото издание на гейминг стрийма HiComm Play на 11.03.2021 обещава да донесе много състезателни емоции в първия турнир по Geoguessr Battle Royale на HiComm. В турнира ще се включат водещи стриймъри от българската онлайн сцена, част от които вече сте виждали пред камерата на HiComm Play. Geoguessr е една от най-популярните онлайн игри сред създателите на съдържание и бързо набра свои почитатели в България. 

На случаен принцип Geoguessr избира място и „пуска“ участниците в него. Понякога играчите могат да имат много ясни улики за това, къде се намират - табели, известни сгради, различни като релеф, представители на местната флора и фауна и т.н. Целта е да откриете къде на картата се намират играчите. Разбира се, най-бързият печели.

Задачата не е никак лесна, защото подборът на локации е случаен и претендентите могат да се озоват на планински път или безкрайно поле в някоя азиатска държава.

В първи турнир по Geoguessr Battle Royale на HiComm знания по география и бързи рефлекси ще покажат Павел Колев, Христо “Icaka” Стефанов, Данаил “Dido_D” Чолаков, Петър  “Mr_Jackp0t” Чолаков, Реймонд “Crazy R” Георгиев, Персиян “Перси ARMY” Петров, James the Gambler & Gery Gaming, Евгени "Gothika_47" Николов, както и Тео Чепилов и Моника от Inside joke Stand up Comedy.

За победителя сме подготвили и награда – трофей „ТОП ГЕОГРАФ“

В този епизод отново сме в нашата gaming зона, изцяло оборудвана от партньорите ни Genesis с всичко необходимо за всеки геймър и стриймър.

 

HiComm Play се задвижва технологично от Acer и Predator Gaming.

 

Очакваме те в нашия Discord: https://discord.gg/XqbNHyCGk8

Следва:

18/03/2021 Венелин Тончев – Виво