Откакто е пусната, PC версията на Team Fortress получи множество ъпдейти, както графични, така и балансиращи такива. Разбира се не можем да забравим и новия game mode заедно с първата нова официална карта. За съжаление обаче хората с конзоли не могат да се зарадват на същото. Дъг Ломбарди, шеф на маркетинг отдела, обаче обещава друго.

Искаме всички пачове и нововъведения, които получиха PC потребители, да могат да получат и Xbox 360 притежателите. казва Ломбарди. За PC нещата стават доста бързо виждаш какво не е наред, поправяш го и го пускаш за сваляне. За конзолите обаче нещата стоят малко по-трудно. За това изчаквахме момента, когато ще имаме наистина много нововъведения, които да предложим на конзолата. Съвсем скоро очаквайте по-конкретни детайли.

Всичко е наред за Xbox 360, но какво очаква хората със PS3? За съжаление, тях нищо не е сигурно. Това е така защото тази версия на Team Fortress 2 е разработвана извън Великобритания и не Valve са работили по нея. Но разбира се, само бъдещето ще покаже какво ни чака.

Тагове: