Какъв по-добър форум, за да привлечеш вниманието на геймърите, от голямото изложение Gamescom? Именно в Германия Lenovo представи две нови гейм системи за виртуална реалност, които са в състояние да оставят с отворена уста и най-големите ентусиасти.

IdeaCentre Y710 Cube и IdeaCentre AIO Y910 са геймърски компютри, които позволяват на геймърите едновременно да играят и да преживяват виртуалната реалност навсякъде.

Снадбен с вградена дръжка, IdeaCentre Y710 Cube може да бъде навсякъде с вас. Издръжливост и производителност, събрани в компактни детайли с тегло 7.4 кг. Моделът включва най-новите до Nvidia GeForce GTX 1080 графики, до Intel Core i7 процесор от 6-о поколение и до 32 GB DDR4 RAM, за да се справи дори и с най-тежките битки. IdeaCentre Y710 Cube позволява на играчите да се справят с увереност с 4K игри, виртуална реалност и висококачествен стрийминг, съчетани с високопроизводителен капацитет в реално време, мултитаскинг като едновременно редактиране на електронни таблици и стрийминг на филми.

На свой ред IdeaCentre AIO Y910 предлага изключителна мощност и съвършена компактност. Тази компактна всичко-в-едно (AIO) система се побира на места, където обикновените настолни компютри не могат. Побран в 27-инчов Quad High Definition (2560x1440) безрамков дисплей, той ви кара да забравите за разпръснатия навсякъде хардуер и купищата заплетени кабели, без това да се отразява на геймърската производителност.

Двата огледално разположение 5 W Harman Kardon стерео високоговорители възпроизвеждат качествен звук, докато същевременно Killer DoubleShot Pro Wi-Fi намалява лаговете по време на игра. Ултратънкият дисплей със 144 Hz ниво на опресняване и 5 ms време за реакция предоставят тактическа преднина и увереност тогава, когато всяка милисекунда е от значение.

Виж още: No Man’s Sky е най-голямата премиера в Steam за годината