Изглежда, че видеоигрите се превръщат във все по-изгоден бизнес.

Базирана във Великобритания агенция за недвижими имоти наема "виртуален строителен предприемач", който да изгради луксозни жилища в Minecraft. Избраният кандидат ще получи заплата от 10 000 паунда за създаването на 10 различни жилищни комплекса.

Но ето я и уловката: ще градите реално съществуващи имоти, управлявани от агенцията Elysian Estates. Инициативата е част от маркетинговата стратегия на компанията за промотиране на нейната дейност.

"Като компания, специализирана в луксозни недвижими имоти, ние вярваме, че нашите имоти са сред най-красивите в цяла Великобритания", обяснява Ребека Мейс.

"Искаме да покажем нашите поразяващи във визуален аспект имоти по най-уникалния начин”, допълва Мейс.

За да кандидатствате, трябва да сте навършили 16-годишна възраст. При одобрена кандидатура е възможно ангажиране за "по-нататъшни проекти".

Ако искате да се пробвате, просто трябва да пресъздадете външността на замъка Aldourie въз основа на този снимков материал. След това трябва да изпратите скрийншотове на вашето архитектурно произведение на Elysian Estates с референтно заглавие на кандидатурата Virtual Estate Builder Application.

Крайният срок за кандидатстване е 18 април. Одобрените кандидати ще бъдат уведомени в седмицата след 25 април по електронна поща.

Виж още: Тазгодишната Call of Duty игра ще ни отведе в Космоса

Тагове:
Още от Play