Тъй като явно никой не иска да вложи времето и усилията в създаването на оригинални игри, които да се възползват от техническите и творческите достижения на съвременния гейминг, тази есен ни очаква още едно заглавие от по-далечното минало.

Всъщност, цели три игри, защото става въпрос за оригиналната трилогия Spyro, позната на геймърите от средата на 90-те години.

Activision анонсира преработката с името Spyro Reignited Trilogy, която ще излезе на 21 септември за PlayStation 4 и Xbox One. В съобщението не се казва нищо за Nintendo Switch или PC версия.

Преработката е поверена на студиото Toys for Bob, а в пакета влизат първите три заглавия, които някога направи Insomniac: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! и Spyro: Year of the Dragon.

Ако пък притежавате копие от Crash Bandicoot N. Sane Trilogy за PS4, от понеделник може да въведете следния таен код ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → square в Crash Bandicoot 3: Warped, за да изгледате дебютния трейлър на новата колекция. Ако не разполагате с играта или просто не искате да чакате, ще го видите по-долу.

"Гласът" на симпатичния огнедишащ дракон Том Кени ще презапише отново диалозите за римастъра. По-късните игри пък са озвучени от Илайджа Ууд.

Тагове: