Предвид избраното заглавие просто можехме да споделим новия трейлър на Doom Eternal и спокойно да се впуснеш в дигиталното порно на id Sowftware, което ще нагости компютрите и конзолите ни на 20 март 2020 година. Трябва да изсмучем няколко допълнителни изречения обаче - Doom Eternal ще бъде безкрайно "виолентен", експлозивен екшън, който е и едно от най-очакваните заглавия за 2020 година, включено в повече от 350 списъка за най-чаканите софтуерни творения на годината.

Виж още: Най-добрите браузъри в началото на 2020 година

Иначе под конзоли разбираме PlayStation 4 (Pro) и Xbox One (X). PC версията естествено ще бъде и основополагащата. Ще има и Stadia такава, до която никой обикновен българин, подвизаващ се на родна територия, няма да може да се докосне.

Така и така обаче си говорим за най-красивия ад, обагрял дигиталните ни фантазии, та ще вмъкнем и още нещо адски впечатляващо – новия трейлър на Resident Evil 3 Remake, който заедно с Doom Eternal ни напомня, че въпреки наближаващите PS5 и Xbox Поредно Странно Наименование X, настоящите ни PS4-ки и Xbox Единици са все още можещи хардуерни решения за голяма част от модерните играчи.

Resident Evil 3 Remake ще дебютира на 3 април 2020 година за PS4, Xbox One и PC.

Трейлърите:

---

Тагове: