Критерият удобство, дизайн, лесна поддръжка, износоустойчивост са само малка част от изискванията, които един геймърски стол трябва да покрие. Застанали зад бюрото в седнало положение, работещите, играещите или всички останали, които по една или друга причина стоят в тази позиция достатъчно дълго време, несъмнено имат основателни съображения за това, какъв да бъде столът, който използват. Защо тези геймърски столове са толкова качествени, че да осигурят комфорта, от който се нуждаете?

Acer ни дава отговор, който е едновременно впечатляващ и абсурден.

Predator Thronos по същество наистина е стол, но тази гигантска структура прилича на команден пулт от бъдещето. На нея може да закачите три 27-инчови монитора и да се наслаждавате на невероятно светлинно шоу.

Тронът тежи над 200 килограма, вибрира и разполага с разнообразни регулиращи системи, които спомагат да наместите подлакътниците, облегалката за гърба и тази за главата. За геймърските столове полулегналото положение в даден момент е много практично, тъй като предразполага дори за почивка след изморителния турнир.

За да вървим заедно с Predator Thronos, Acer също така обяви два нови 27-инчови монитора, които ще можете да използвате с него. Имаме хибрида Predator XB273K с дисплей 3840x2160 пиксела, G-Sync с честота на опресняване 144 Hz и сертификат DisplayHDR 400, който е наличен през Q4 от 1299 долара. Освен него на (относително) по-евтината страна на нещата имаме Nitro XV273K, който започва от 899 долара.

Acer не предложи цена или дата за пускане на Thronos, но е достатъчно да кажем, че вероятно няма да евтин, дори преди да вземете предвид цената на игрален компютър и три 27-инчови монитора.

Тагове: