Едно от най-очакваните заглавия за 2012 г. определено Assassin's Creed III. Можем да определим предходните две заглавия, Brotherhood и Revelations, по-скоро като версии 2.5 и 2.75 на играта, тъй като следваха сюжетната фабула на II и не представиха особени промени по отношение на геймплей и графика.

Както разбрахме от края на Revelations историята на Ецио Аудиторе приключва и е време за нов асасин и, съответно, нов исторически период. От скрийншотовете и бокс арта на играта научаваме, че става въпрос за Американската война за независимост, т.е., действието ще се развива през втората половина на XVIII век. 

Все още не знаем кой е новият герой, но и без това вероятно не сме чували за него от предишните игри. Поради неналичието на много сгради и, като цяло, градска среда, протагонистът ще се катери предимно по дървета, а участието на огнестрелно оръжие в играта ще бъде значително по-голямо. 

Между 18.30 и 19.30 българско време днес Ubisoft ще публикува първия трейлър на играта - публикуваме линк към него долу. Всички скрийншоти може да разгледате в нашата галерия.

 

Тагове:
Още от Play