Nonstop Chuck Norris (Android, iOS)

От flaregames

Впрегнете неудържимата сила на Чък. Норис Nonstop Chuck Norris е игра, изпълнена с екшън, странни оръжия, предмети и Чък факти.

Влезте в ролята на Чък Норис и разбийте безкрайна орда от злодеи. Мисията: да спасите множество вселени (точно така - любимият екшън актьор е готов на подобни подвизи)! Чък ще продължи да се бори и да печели награди, докато човечеството не подозира за своя спасител в сянка.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Hot Hands! (Android, iOS)

От Warner Bros.

Hot Hands! е нова игра от The Ellen DeGeneres Show, в която ще трябва да отгатнете коя е известната личност и след това да натиснете големия червен бутон.

Изберете от различните категории, от телевизионни звезди, музиканти, филмови актьори и др. Имате само три секунди, за да идентифицирате всяка знаменитост. Предизвикайте приятелите си и се конкурирайте в мултиплеър режим. Най-бързите ръце печелят.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

CATS: Crash Arena Turbo Stars (Android, iOS)

От Zepto Lab

Изграждайте военна машина от различни части и отприщете силата й срещу други играчи в PvP битки! Печелете нови части и ги използвайте, за да изобретите най-мощния робот разрушител.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Top Gear: Donut Dash (Android, iOS)

От BBC Worldwide

Top Gear: Donut Dash е игра на BBC, която ще ви даде възможност да покажете рали способностите си. Вие трябва да дрифтирате в кръг, за да пазите централата си от сблъсък с каравани.

Не допускайте караваните да навлязат прекалено наблизо в центъра, в противен случай те ще съборят централната сграда и играта ще приключи. Бъдете бързи и унищожавайте десетки каравани.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

The Office Quest (Android, iOS)

От Deemedya INC

The Office Quest е приключение за всички вас, които не могат да останат в офиса по-дълго!

Решавайте предизвикателни пъзели и загадки. Запознайте се с весели герои. Било то ядосания ви шеф или досадния колега. Това са хората, които са в офиса, които трябва да забаламосате, за да успеете да се измъкнете.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Evergrow: Paper Forest (iOS)

От FredBear Games LTD

Решавайте пъзели в ръчно изработените нива на Evergrow през очите на едно дете с богато въображение и родителите му. Разплетете вълнуващата им история, разказана през непрекъснато променящата се стая на детето. Във всеки пъзел играчът трябва да направлява заека, за да запълни всички плочки с трева, като същевременно избягва препятствия и използва специални плочки.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play

Новият трейлър на Ready Player One на Стивън Спилбърг е великолепен

33 | Преди 20 ч.