Машините за приготвяне на домашен хляб става все по-масови, а и цените им далеч не са високи. Един от основните проблеми обаче е, че топлият, току що излязъл "от фурната" хляб, носещ невероятен аромат и страхотна консистенция, е негоден за рязане. Макар някои учени да твърдят, че топлият хляб не е полезен за здравето, всички знаем, че именно тогава той е най-вкусен. 

Дизайнерът Тал Зур има страхотна идея за инструмент, с който операцията може да бъде извършена моментално. Достатъчно е да го поставите в тестото и да го изпечете заедно с хляба (няма да се разтопи), а след това да дръпнете двете дръжки рязко, за да се образуват относително правилни филийки. 

Повече снимки може да видите в нашата галерия. 

 

Тагове: