След бума на смартфоните и на другите устройства с тъчскрийн способности производителите на ръкавици започнаха да създават такива, с които хората да могат да ползват устройството си, без да се налага да ги свалят. Компанията Blue Infusion Technologies отива една крачка по-напред – тя създава ръкавиците с безжична технология BearTrek, които са съвместими с почти всяка преносима електроника.

 

След безжична синхронизация с тях можете да отговаряте на обаждания и да си пускате музика – както и други неща, без да има нужда да вадите устройството си. В ръкавиците освен Wi-Fi технология има вграден Bluetooth модул. И двата модула могат да се отстраняват при желание. Технологията, синхронизираща ръкавиците с устройствата, се намира в лявата ръкавица. Бутон, разположен на палеца, включва ръкавицата и я синхронизира с мобилното устройство, което можете да сложите в джоба или чантата си и да не вадите повече. Ръкавицата има шест точки на допир, разположени на показалеца, средния и безименния пръст на двете ръкавици. Допирайки палеца си към избрана точка, избирате и какво действие да извършите с ръкавицата. 

 

BearTrek може да се свързва и с GoPro камера и да я управлява – да я включва, да превключва между различни режими, да снима и да записва видео. Компанията пуска ръкавиците в продажба покрай Коледа – тъкмо навреме за скиорския сезон – на цена между 225 и 275 долара.

След бума на смартфоните и на другите устройства с тъч-скрийн способности, производителите на ръкавици започнаха да създават такива, с които хората да могат да ползват устройството си без да се налага да ги свалят. Компанията Blue Infusion Technologies отива една крачка по-напред – тя създава ръкавиците с безжична технология BearTrek, които са съвместими с почти всяка преносима електроника. След безжична синхронизация, с тях можете да отговаряте на обаждания и да си пускате музика – както и други неща – без да има нужда да вадите устройството си.
В ръкавиците, освен Wi-Fi технология има вграден Bluetooth модул. И двата модула могат да се отстраняват при желание. Технологията, синхронизираща ръкавиците с устройствата, се намира в лявата ръкавица. Бутон, разположен на палеца, включва ръкавицата и я синхронизира с мобилното устройство, която можете да сложите в джоба или чантата си и да не вадите повече. Ръкавицата има шест точки на допир, разположени на показалеца, средния и безименния пръст на двете ръкавици. Допирайки палеца си към избрана точка, избирате и какво действие да извършите с ръкавицата. 
BearTrek може да се свързва и с GoPro камера и да я управлява – да я включва, да превключва между различни режими, да снима и да записва видео. Компанията пускат ръкавиците в продажба покрай Коледа – тъкмо навреме за скиорския сезон -  на цена между 225 и 275 долара.