В рамките на изложението CES в Лас Вегас, което ще се проведе между 6. и 9. януари 2015 г., LG Electronics ще представи телевизорите си с най-новата Smart TV платформа на компанията - webOS 2.0. Тя е създадена специално да засили основните функции на модерното поколение умни телевизори, като предлага изключително потребителско преживяване. LG работи с доставчици на съдържание, като Amazon и Netflix, за да гарантира широк спектър от опции за гледане с брилянтна 4K резолюция.

WebOS 2.0 на LG издига опростеността и удобството на изцяло ново ниво, като в същото време дава повече опции за управление на съдържанието от всякога. Платформата предлага дълъг списък от подобрения и впечатляващи функции. Времето за зареждане е намалено с до 60% и достъпът до съдържанието вече е значително по-лесен и по-бърз. А когато превключвате от основния екран на Smart TV към YouTube, ще отчитате с до 70% ускорено зареждане.

Новост за webOS 2.0 е и функцията My Channels („моите канали“), която позволява на зрителите да персонализират любимите си телевизионни канали на живо или да задават set-top box канали на стартовата лента за по-голямо удобство. Бързите настройки позволяват на зрителите да настроят телевизора си без да прекъсват програмата, която гледат в момента, а функцията Input Picker позволява на свързаните устройства да бъдат моментално разпознати, за незабавна употреба.

Тагове: